«Я не забуду цей Перший дзвоник ніколи. Слава Україні! Усім добра!»

Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4.

Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4.

Поділитися новиною

Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4.Близько 450 першокласників сіли за парти у Гадяцькому районі.

67 дітей-переселенців зі східних регіонів навчатимуться у школах району, 14 – у дошкільних навчальних закладах.

 

 

Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4.Гадяцька спеціалізована школа-інтернат імені Є.П. Кочергіна.Гадяцька спеціалізована школа-інтернат імені Є.П. Кочергіна.Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3.Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 3.Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 2 імені М.П. Драгоманова.Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 2 імені М.П. Драгоманова.Гадяцька гімназія імені Олени Пчілки.Гадяцька гімназія імені Олени Пчілки.День знань у Краснознаменській школі.


Такий запис 1 вересня ввечері  залишив «Вконтакті» на сторінці групи «Базар Медіа» учень 8 класу міської школи № 2 імені М.П. Драгоманова Дмитро Голубенко.

«Сьогодні в Україні розпочався навчальний рік. Але він був не зовсім звичайним для всіх. Було і радісно, і сумно за тих дітей, які не змогли сьогодні піти до школи, почути перший дзвоник, побачити своїх учителів, побачити свою рідну школу. Сьогодні я чув від деяких людей, мовляв, ось пощастило тим дітям, вони в школу не йдуть. Чесно кажучи, був шокований від таких слів. Діти страждають. Їхні тата на передовій захищають цілісність нашої країни, вони не веселяться так, як ми, вони просто намагаються вижити.

Сьогодні я спілкувався з переселенцями з Донецької та Луганської областей. Меншенькі діти ще не все розуміють і переносять це спокійніше, але старші хлопці говорять зі сльозами на очах. Ще я бачив батьків цих дітей. Вони, з одного боку, були щасливі від того, що їх діти все-таки пішли цього року до школи, а з іншого боку  — вони плакали, бо не могли спокійно дивитися на святкову лінійку. Розуміли, що там, на їхній малій  батьківщині, далеко не в усіх буде можливість так само стояти на лінійці і дивитися, як їхні діти йдуть до школи.

Було шалено приємно, коли майже всі діти України прийшли на свято в національному одязі. Я не забуду цей Перший дзвоник ніколи. Слава Україні! Усім добра!»

Фото Олександра Товстого, Оксани Кириченко, Олени Козаченко, Анатолія Зубка.

1 коментар до “«Я не забуду цей Перший дзвоник ніколи. Слава Україні! Усім добра!»

  1. А почему в школе №3 на фото оказались не первокласники а второкласники? Статья называется «Я не забуду цей Перший дзвоник ніколи.Ну и где же он первый для второкласников?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...