Ні сісти, ні присісти

Поділитися новиною

Чим більше влада задовольняє потреби громад, тим успішніша її діяльність, а отже і авторитет і визнання. Звичайно, що не все і не одразу можна зробити. Але практично майже немає не вирішуваних проблем.

У районі Заяру поступово вирішуються елементарні питання, пов’язані з благоустроєм мікрорайону.

У минулому році була збережена і перенесена в інше місце невеличка споруда для торгівлі продуктами харчування, у народі «зелений базар».

Але з самого початку були і залишились незручності для людей, які стояли за прилавком. Їм доводилось постійно стояти, вибачте за народний вираз, «навкарачки», опершись на прилавок, переминаючись з ноги на ногу.

Мовби не така вже й проблема, але незручність велика. Хто не вірить, нехай постоїть у такій позі… «ні сісти, ні присісти…» Громада Заяру звернулась до голови міської ради Тетяни Савченко з проханням про вирішення питання щодо облаштування місця біля прилавка «зеленого базару». Питання було вирішено досить оперативно. Лавочку і обладнання до неї надала приватний підприємець Валентина Кизь, установлювало підприємство «Комунсервіс».

Отже, висловлюємо всім вдячність та надію на позитивне і реальне вирішення й інших питань, що стосуються інтересів громадян міста.

А. Гузь, депутат  міської ради,

В. Панасейко, голова вуличного комітету

LIVE OFFLINE
track image
Loading...