«З Україною в серці»

Поділитися новиною

Саме натхнення завітало 18 серпня до Гадяцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Вступним словом розпочав захід, присвячений Дню Незалежності України, директор Володимир Тригуб. Самобутні поети, музиканти та співаки освітили своєю присутністю актовий зал.

Художній керівник творчого об’єднання терцентру «Надвечір’я», соціальний працівник Наталія Орел створила чарівну казку – світле мереживо українських пісень у виконанні ансамблю, дуетів Галини Лукаш і Ніни Вакуленко, Галини Гречки і Тетяни Таран, що як перлами були пересипані авторськими віршами Валентини Єфімової, запальним гумором від Антоніни Мельник та Євгенії Нестеренко і натхненною поезією про нашу рідну неньку Україну Лідії Батьковської та Ніни Бєлової.

Це були незабутні хвилини, коли пісня про велич нашої Батьківщини розправила крила і линула кожному слухачеві прямо в серце. В єдності, що звеличує, присутні співали разом із виконавцями. «Надвечір’я» підхопило на хвилі радісних почуттів весь зал і повело у світ, повний добра й любові.

У кожному слові звучали біль і радість тернистого шляху, який пройшла наша держава за час незалежності. Сьогодення сумом відображається в наших душах з приводу багатьох безвинних жертв, але нас не полишає надія. Поки жива українська пісня, поки лунає щире слово українською мовою і ми не втратили здатність усміхатися з дотепних жартів – буде існувати Україна.

Любов Мінченкова, завідувач відділення соціально-побутової адаптації

LIVE OFFLINE
track image
Loading...