Благодійний мотофест відбувся

Освячення мотоциклів біля Покровської церкви в с.Соснівка

Освячення мотоциклів біля Покровської церкви в с.Соснівка

Поділитися новиною

Освячення мотоциклів біля Покровської церкви в с.Соснівка25-27 липня на березі р. Псьол пройшов щорічний мотофестиваль, зібрані кошти з якого будуть спрямовані на підтримку українській армії.

Упродовж фестивалю учасники та організатори продемонструвати гадячанам усю різнобарвність байкерської культури. Програма фестивалю була насиченою та цікавою. Хоча дійство було заплановано на три дні, найяскравіша його частина пройшла в суботу, 26 липня.

Зранку відбувся проїзд колони по вулицях міста з подальшим маршрутом до с. Соснівка, де біля Покровської церкви отець Михайло освятив «залізних» коней. Після повернення в місто бажаючі байкери відвідали Гадяцьке підземелля, де директор краєзнавчого музею Василь Сиротюк провів їм захоплюючу екскурсію. Ближче до вечора  учасників фестивалю та жителів міста чекала конкурсна програма та концерт за участю рок-гуртів із різних міст: «Адреналін» (м. Ромни), «Ремісія» (м. Зіньків), «АмфЕтеатр» (м. Суми), «Rising» (м. Київ).

Захід був проведений власними силами громадської організації «Гадяч Мото-Рух». Для забезпечення охорони громадського порядку був долучений «Полтавський козацький корпус. Гадяцький козацький курінь».

Громадська організація «Гадяч Мото-Рух» висловлює подяку  усім, хто залишився небайдужим і допоміг у проведені заходу. Кошти, зібрані під час проведення фестивалю, підуть на потреби гадячан, які знаходяться в зоні АТО.

Вікторія Здойма, член громадської організації

LIVE OFFLINE
track image
Loading...