Профілактичні заходи під умовною назвою «Документ»

Поділитися новиною

Шановні жителі Гадяцького району!

ВДАІ з обслуговування Гадяцького району повідомляє, що в період з 11 серпня по 14 вересня 2014 року будуть проводитися цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Документ», з метою уникнення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху України водіями транспортних засобів шляхом пред’явлення учасниками дорожнього руху працівникам Державтоінспекції візитних карток керівництва Департаменту ДАІ, ГУМВС, УМВС та УДАІ,

різного роду талонів, спеціальних перепусток, посвідчень, дозволів тощо, що містять прохання сприяти працівникам ДАІ в безперешкодному їх пересуванні автотранспортом по території держави, про надання їм допомоги.

До таких документів належать різного роду візитні картки керівництва Департаменту ДАІ, МВС, УМВС, УДАІ, спеціальні перепустки, посвідчення, дозволи, що містять прохання сприяти працівникам ДАІ в безперешкодному їх пересуванні, наданні допомоги тощо.

Наголошуємо, що працівниками ДАІ буде проводитися обов’язкове документування правопорушень, скоєних учасниками дорожнього руху, які пред’явили вищевказані документи.

О.В. Березовський, начальник ВДАІ з обслуговування Гадяцького району УМВС України в Полтавській області, капітан міліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...