«Хорошими делами прославиться нельзя»?!

Поділитися новиною

Тепер можна їздити по вулиці Тельмана?! Якось аж не віриться.

Так, дійсно, не чекаючи, доки казначейство пропустить проплати, гадячани взялися за роботу самі. 

Першого серпня, у п’ятницю, під кінець робочого дня гадячани, серед яких і місцеві чиновники, і прості громадяни, перекрили об’їзну дорогу. Щоб нарешті хоч якось довести її до ладу.

Близько 70 чоловіків у робочому одязі зі спецматеріалом залатували бетонною сумішшю ями на дорозі. Упоравшись, вони загородили з обох боків проїжджу частину. Але наших безсовісних гадячан не зупинити. Бо в суботу працівники редакції своїми очима бачили, як уже зранку була зірвана стрічка і таки умудрялися водії їздити по свіжозалатаній дорозі.

Третього серпня роботи по ремонту дороги продовжилися. Тож дійшли до «Діонісу».

Латали об’їзну за кошти, зібрані громадською організацією «Атлант-А», на рахунок якої нараховано 5 тис. грн. Також власники ТРК «Діоніс» виділили кошти на придбання 15 тонн бетону. Долучилися до збору коштів і власники магазинів, розміщених у торговому ряду біля центрального ринку.
Але знову ж таки на ранок понеділка хтось із «вдячних» гадячан залишив слід – проїхав по залитому бетоном покриттю. Немає слів. Ну і народ у нас! Що, як кажуть, «хорошими делами прославиться нельзя»?!

«Базар Медіа в Україні»

Фото Євгенії Козун

1 коментар до “«Хорошими делами прославиться нельзя»?!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...