Відповідь представника міської ради, на яку чекали жителі вулиці Тельмана

Поділитися новиною

На ваше колективне звернення щодо ремонту дороги по вул. Тельмана повідомляємо, що найгострішою проблемою, яка паралізує діяльність міської ради, є невиконання органами державної казначейської служби платіжних доручень розпорядників коштів. Унаслідок цього не розпочаті роботи по ремонту доріг по вулицях міста, які заплановані на поточний рік. У такій ситуації ми опинилися не одні.

Незважаючи на всі труднощі, виконкомом Гадяцької міської ради 20 травня 2014 року проведено конкурс по визначенню виконавця робіт по капітальному ремонту вул. Тельмана в м. Гадячі. Переможцем визнано ПрАТ «Миргородський агрошляхбуд».

Проведено коригування проектно-кошторисної документації (у цінах 2014 р.) та експертизу кошторисної частини проекту.

Кошторисна вартість робіт (І черга) становить 990074 грн.

Із підрядником укладено договір №9 від 14.07. 2014 р. на виконання робіт по капітальному ремонту.

Окрім того, укладено договір на проведення технічного нагляду за виконанням робіт. Технічний нагляд здійснюватиме КП «Контур». Договір підряду зареєстрований у казначейській службі Гадяцького району 15.07.2014 р.

18.07. 2014 р. зареєстровано платіжне доручення №3 на суму 286936,36 грн. (попередня оплата на виконання робіт по капітальному ремонту вул. Тельмана).

Усе, що залежить від міської ради, ми виконали, залишається чекати проплати.

Підрядник зможе приступити до виконання робіт після отримання авансу.

На завершення хочу зазначити, що влада міста із задоволенням відремонтувала б усі дороги в м. Гадячі, але через непроплати органами казначейства зробити це вкрай важко.

З повагою виконуючий обов’язки міського голови В. Нестеренко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...