Нехай у пилюці продають!

Надія та Віктор: «Для покупців це зручно. Немає нічого страшного у тому, що люди продають свої домашні продукти. На базарі не брудно, немає п’яниць. Чому ж його переносити? Ринок створюється для простих людей. Єдине, що треба було б зробити, - це облагородити, навести порядок, столики поставити, дотримуватись гігієни. Зараз мало чого робиться для народу. Тож треба із чогось починати».

Надія та Віктор: «Для покупців це зручно. Немає нічого страшного у тому, що люди продають свої домашні продукти. На базарі не брудно, немає п’яниць. Чому ж його переносити? Ринок створюється для простих людей. Єдине, що треба було б зробити, - це облагородити, навести порядок, столики поставити, дотримуватись гігієни. Зараз мало чого робиться для народу. Тож треба із чогось починати».

Поділитися новиною

Надія та Віктор:  «Для покупців це зручно. Немає нічого страшного у тому, що люди продають свої домашні продукти. На базарі не брудно, немає п’яниць. Чому ж його переносити? Ринок створюється для простих людей. Єдине, що треба було б зробити, - це облагородити, навести порядок, столики поставити, дотримуватись гігієни. Зараз мало чого робиться для народу. Тож треба із чогось починати».Опитування

Ось уже більше місяця головною темою обговорень у місцевих жителів було питання: що ж буде із людьми які торгують перед базаром Шиловича, на Кругу? Міський голова, порадившись із людьми, вирішила нікуди не пересувати «торговців із землі», а розширити площу ринку. Тож ми всі очікували якихось дій – будівлі нових павільйонів, реконструкції старих торговельних місць…

Були чутки, мовляв, вечорами працівники міськради приходять на базар і щось відміряють, замальовують у блокноти, планують… Навіть до редакції приходили продавці з того ж ринку з проханням дізнатися, який же буде той новий, багатьма омріяний ринок, і коли нарешті він буде готовий? Усі наші спроби щось дізнатися не увінчалися успіхом. І ось нарешті стало відомо, що все залишиться на своїх місцях.

Торговців ця новина, звичайно, ощасливить. А думку місцевих жителів, чи потрібно взагалі переносити кудись ринок і чи влаштовує сьогоднішній вигляд базару на Кругу, ми розпитували на вулицях нашого міста.

Людмила Іванівна, жінка похилого віку:

«Ні, ні в яком разі не потрібно нічого переносити, нам там дуже зручно. Я також торгую на цьому базарі, тому я проти перенесення. Уранці приїжджаю із Заяру, устаю з автобуса і тут же на нього сідаю. А як кудись перенесуть, то мені дуже важко буде».

Надія та Віктор:

«Для покупців це зручно. Немає нічого страшного у тому, що люди продають свої домашні продукти. На базарі не брудно, немає п’яниць. Чому ж його переносити? Ринок створюється для простих людей. Єдине, що треба було б зробити, – це облагородити, навести порядок, столики поставити, дотримуватись гігієни. Зараз мало чого робиться Лариса:  «Нам ринок не заважає. Це дуже зручно, ходити за продуктами недалеко. Погано, що понад дорогою сидять. А взагалі, якби зробили відповідні умови на Центральному ринку, то було б непогано».для народу. Тож треба із чогось починати».

Лариса:

«Нам ринок не заважає. Це дуже зручно, ходити за продуктами недалеко. Погано, що понад дорогою сидять. А взагалі, якби зробили відповідні умови на Центральному ринку, то було б непогано».

 

Андрій:  «Я категорично проти перенесення торгівців. Це й нам зручно, і продавцям вигідно. А те, що із землі у пилюці продають, так у нас зараз усе із радіацією».Андрій:

«Я категорично проти перенесення торгівців. Це й нам зручно, і продавцям вигідно. А те, що із землі у пилюці продають, так у нас зараз усе із радіацією».

 

Віталій та Юля:

Віталій та Юля:  «Люди кажуть, що для них так вигідніше, і нам, покупцям, зручно. Погано, що над дорогою стоять, пилюка на продуктах і таке інше. Я за те, щоб люди зайшли у ринок, і непогано було б розширити павільйони. А переносити непотрібно».«Люди кажуть, що для них так вигідніше, і нам, покупцям, зручно. Погано, що над дорогою стоять, пилюка на продуктах і таке інше. Я за те, щоб люди зайшли у ринок, і непогано було б розширити павільйони. А переносити непотрібно».

Результатами опитування ми, м’яко кажучи, були здивовані. Тож продавці і далі будуть продовжували порушувати закони. У нас це не дозволяється, але й не забороняється.

«Базар Медіа в Україні»

1 коментар до “Нехай у пилюці продають!

  1. Какая пыль? Я думаю нормальный человек который покупает продукты неважно где и в магазине и на рынке, он их моет перед тем как есть …

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...