Наша задача – дотримання правопорядку!

Поділитися новиною

Прес-конференція

У понеділок, 14 липня, у приміщенні РДА відбулася прес-конференція у голови РДА Олексія Матюшенка. Для звіту по результативності двотижневого патрулювання на засіданні були присутні керівник РВ ГУМВС Сергій Соломаха та начальник відділення ДАІ  Олександр Березовський.

У минулу п’ятницю представники адміністрації разом із райвідділом та ДАІ організували сумісне патрулювання Гадяцьким районом. Мета – дотримання законодавства та правил дорожнього руху.

Звіт ДАІ

У вихідні дні липня працівники районного відділу міліції спільно із службою ДАІ проводили відпрацювання території міста та району. До роботи були задіяні 12 працівників міліції,  2 екіпажі Гадяцької служби ДАІ та 4 працівники Полтавського управління ДАІ. 

 4 та 5 липня дільничними інспекторами міліції було складено 6 адміністративних протоколів: 4 з них – за перебування в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці, 1 – дрібне хуліганство, 2 – порушення правил адміністративного нагляду.  Працівниками ДАІ складено 24 протоколи.

Під час відпрацювання службою ДІМ за 11 та 12 липня складено 10 адмінпротоколів, із них:  7 – перебування  у стані алкогольного сп’яніння, 1 – дрібне хуліганство, 2 – порушення правил адміністративного нагляду, 1 – порушення правил торгівлі.  Працівниками ДАІ було складено 6 протоколів.

Крім того, службою дільничних інспекторів міліції розкрито 2 кримінальних правопорушення (навмисне нанесення тілесних ушкоджень і крадіжка майна із проникненням у житло).

Також службою ДІМ Гадяцького РВ УМВС проводилась операція «Візит». Особливо приділялась увага людям похилого віку. Дільничні роз’яснювали про необхідність звертати увагу на невідомих і підозрілих осіб, які під приводом купівлі матеріалів (пуху, горіхів, металолому)  проникають у помешкання та скоюють крадіжки. У разі виявлення таких осіб  закликали повідомляти дільничного інспектора, котрий обслуговує дану дільницю, із метою затримання правопорушників.

Звіт райвідділу

Із початком купального сезону люди все частіше почали скаржитись на крадіжки цінних речей на пляжах. Тому керівник райвідділу звернувся до відвідувачів пляжів із проханням задля запобігання правопорушень наглядати за своїми речами або залишати їх удома. «Наша задача – дотримання правопорядку!» – наголосив він.

Під кінець засідання Олексій Матюшенко як член виконкому звернувся до власників усіх місцевих ресторанів та кафе і попросив дотримуватись графіка, зазначеного у договорі (режим роботи не довше, ніж до 2 години ночі).

Оксана Кириченко

Перед початком засідання представники ТОВ «Астарт» подарували бронежилет призовнику із села Харківці, який нині знаходиться у зоні АТО. Наразі в РДА знаходиться вільний бронежилет, подарований ПрАТ «Райз – Максимко».  Тому якщо комусь із ваших рідних потрібен бронежилет, звертайтесь за допомогою.

 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...