Ати-бати, з буденного життя – у солдати!

Поділитися новиною

Війна! Яке це страшне слово, що наводить страх і відчай, ставить перед вибором: життя чи смерть… І яка б вона не була за масштабами, яку б назву вона не мала, на фронт йдуть тисячі солдатів, які є чоловіками й батьками, синами та друзями. І не знають вони, чи повернуться назад, чи побачать щиру усмішку своєї матері, чи побачать свою кохану дружину, як підростають син чи донька. Але вони знають, що сім’я на них чекає, а рідна земля їм допоможе.

Отак і в селі Веприк 8 липня 2014 року біля сільського Будинку культури відбулася сходка жителів села з приводу забезпечення наших солдатів захисними бронежилетами та касками. Із Веприка у зону АТО було відправлено трьох солдатів, а саме: Гордієнка Івана Івановича, Федусенка Михайла Михайловича та Неділька Олександра Петровича. І для них на наступний ранок, 9 липня, у Києві було придбано три бронежилети і дві каски. Ми щиро вдячні всім небайдужим односельцям, які відкликнулися на прохання і допомогли матеріально. Також хочеться подякувати усім депутатам нашого села, які теж внесли частку свого доходу для придбання захисного спорядження. Але, крім цих трьох чоловіків, у зоні АТО перебувають ще двоє наших односельців: Сочнєв Олег Валентинович та Пальчак Олег Миколайович.

Хлопці! Нехай же Бог вам допоможе

Встояти в нелегкому бою.

Ми вірим, Україна зможе

Постояти за націю свою.

Хай зглянеться над вами небо,

А ворог хай відступиться назад.

Скажіть: «Сміятися із нас не треба».

Ви вже і так почуєте:

«Добро пожаловать в российский ад».

За те, що Україну ви гнобили.

За те, що вбили стільки ви людей.

Але ви знайте, українці знайдуть сили,

Щоби помститися за тисячі смертей.

Тож нехай нашим хлопцям допоможе Бог, наша підтримка і віра в те, що вже наступного ранку над нашими головами буде мирне і чисте небо, а для нас вони є Героями України, які захищають нас і нашу державу.

Юлія Хижняк, Катерина Федорівна Неділько, мати воїна

3 коментарі до “Ати-бати, з буденного життя – у солдати!

  1. Покупали каски и бронежилеты Нищая армия! А кто сделал ее такой! разворовали не без участия политиков, которые сейчас во власти (порошенко,яценюк и др. подлецы) Их дети в войне против украинского народа не участвуют т.к. у всех есть паспорта израиля, швейцарии, германии и др. Дурят людей потоками лжи из подвластных ТВ каналов и отрывают от семей, заставляя воевать против своего народа!
    Боюсь им Бог не поможет!

  2. Отдельные слова о стихах
    Вероятно у автора душевный надлом или серьезное психическое расстройство!
    Ищите врагов в правительстве, которое захватило власть
    Как бы не хаяли, но при Януковиче войны не было!
    Так что вопросы к парашенко, почему гибнут люди!
    Хотя он просто марионетка в руках США

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...