Підбито підсумкироботи управління Пенсійногофонду

Поділитися новиною

За перше півріччя 2014 року, управлінням Пенсійного фонду України, в Гадяцькому районі, своєчасно та в повному обсязі забезпечено виплату пенсій і грошової допомоги.

За перше піврічя 2014 року до бюджету управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі з усіх джерел фінансування на виплату пенсій та допомог надійшло 149114,0 тис. грн., що на 5368 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. План власних надходжень виконано на 120,8%. При плані 379,4 тис. грн., фактично надійшло коштів 458,4 тис. грн.

 

Із початку року органами Фонду забезпечено своєчасне та в повному обсязі фінансування пенсій та грошової допомоги з урахуванням підвищень 17550 пенсіонерам району. Станом на 1 липня 2014 року, призначено 466 нових пенсій та проведено 514 індивідуальних перерахунків, проведені перерахунки 122 пенсіонерам з урахуванням нового показника заробітної плати.

У липні поточного року фінансування розпочалося своєчасно, відповідно до визначених законодавством термінів з четвертого числа місяця.

Відповідно до статті 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», пенсія виплачується щомісяця організаціями, що здійснюють виплату і доставку пенсій, у строк не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія. В районі виплата пенсій здійснюється через 1 центральне, 26 сільських поштових відділень та 8 банківських установ (Приватбанк, Ощадбанк, АППБ «Аваль», Полтавабанк, КБ «Фінанси і кредит», Укрсиббанк, Мегабанк, КБ «Надра»).

Протягом першого півріччя поточного року робота управління Пенсійного фонду України, в Гадяцькому районі, спрямовувалася на реалізацію положень Закону України « Про засади запобігання і протидії корупції», актів Президента України та Кабінету Міністрів України, з питань боротьби з корупцією та інших документів антикорупційного спрямування.

В.Товстий, начальник управління

LIVE OFFLINE
track image
Loading...