Бути патріотом

Бути патріотом

Бути патріотом

Поділитися новиною

Бути патріотомНарешті і на Гадяччині все більшого розмаху набуває патріотичний стріт-арт, започаткований у Дніпропетровську. Цього разу естафету гадячан підхопила ініціативна група юних патріотів із Лютеньки. Лише за один тиждень у жовто-блакитні кольори мають «убратися» перила трьох мостів на території Лютенської сільської ради. Головний міст у центрі села набув кольорів українського прапору ще в п’ятницю 4 липня. Ініціаторами і організаторами акції стали юні лютенчани, студенти харківських вузів Дмитро Маслов та Сергій Міщенко.

За підтримки активіста Сергія Маслова, директора ДП «Гадяцький лісгосп» Олександра Пішняка та заступника голови райдержадміністрації Сергія  Бондаренка молодь зібрала кошти на фарбу. Учасники акції Станіслав Пономаренко, Микола Гринь, Іван Неділько, Ольга Стеблюк, Ярослав Нєстєров старанно відчистили металеві та бетонні конструкції мосту від бруду та іржі. Студентам натхненно допомагали фарбувати і зовсім юні учасники, учні місцевої школи Вікторія Доровська, Ростислав Гринь, Іван Луценко та Іван Маслов. Активістів підбадьорювали перехожі, сигналами їх підтримували і водії.

Відомо, що діти – найкращі миротворці. Адже душею цієї акції, її «моторчиком» і навіть янголом-охоронцем символічно стала юна школярка з того ж таки Дніпропетровська – Євгенія Майстренко, що зараз гостює у бабусі в Лютеньці.

Хочеться вірити, що зусилля юних патріотів не будуть марними, бо вони свято вірять в єдину Соборну Україну і словами і справами своїми прагнуть зберегти неподільною нашу державу по обидва береги Дніпра.

І.Ф. Чайка

5 коментарі до “Бути патріотом

  1. Дуже похвально,молодці діти.Але на цьому не слід зупинятися.Наступним кроком може стати прибирання сміття в селі,або прорідження автомобільної посадки,заготівля пенсіонерам дров на зиму та інше.Звичайно такі справи не всі побачать ,але думаю редакція газети напише статтю про добрі справи лютенської молоді.Танці і малювання це не зовсім те,що на разі потрібно країні.

  2. То може б вам самому пора б вже взятися за прибирання сміття чи посадок, перш ніж обливати брудом дітей? що ви, Курсор, зробили особисто із того що потрібне країні у даний час? тільки язиком можете молоти!

  3. Катерина Василівна.,Ні в якому разі я не хотів обливати брудом дітей.Ви мене неправильно зрозуміли або я не зовсім точно виразив свою думку.Не можна дітей вчити жити на одному піарі.Їх потрібно привчати до праці.Да,те що вони роблять заслуговує поваги,але цього недостатньо.Їм будувати в майбутньому країну,і чим вони раніше зрозуміють що на 90% це тяжка і непомітна праця тим краще.

  4. [quote name=”Катерина Василівна”]То може б вам самому пора б вже взятися за прибирання сміття чи посадок, перш ніж обливати брудом дітей? що ви, Курсор, зробили особисто із того що потрібне країні у даний час? тільки язиком можете молоти![/quote]
    Те, що ви пропонуєте, стосується і вас, шановна Катерино Василівно.Візьміться за прибирання. Чи не бажаєте ручки забруднити?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...