П’ятеро міліціонерів-добровольців відправляться на буремний Схід

П’ятеро міліціонерів-добровольців відправляться на буремний Схід

П’ятеро міліціонерів-добровольців відправляться на буремний Схід

Поділитися новиною

П’ятеро  міліціонерів-добровольців відправляться на буремний Схід 2 липня, у приміщенні Гадяцького районного відділу міліції, першим міліціонерам-добровольцям, які захищатимуть нашу країну, вручали бронежилети. Задля безпеки оборонців точне місцеперебування їх на сході країни, а також прізвища та імена, не розголошують.

Варто зазначити, хлопці вирушають у гарячі точки  із «важким» спорядженням – підприємство  «Райз Масимко» першими визвались допомогти і придбали для них усі необхідні речі – форму, берці, спальні мішки.

Спонсорську допомогу, у вигляді бронежилетів надали:  Олексій Матюшенко (голова РДА), Сергій Скрипка (СТОВ «Маяк»), Володимир Нікітенко (СТОП «Нива»), Олександр Сухань (ВАТ «Гадяцьке бурякогосподартсво»), Анатолій Попельнюх (КСП «Зелений Гай»).

Спонсори звернулись до правоохоронців зі словами підтримки та побажали сили  й  мужності, а головне – якнайскоріше повернутись неушкодженими додому. 

Колектив  редакції тижневика долучається до вищесказаного і також бажає, щоб усі кулі проходили повз них, а здоров’я і бойовий дух ніколи не покидали.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...