Міні-ярмарок вакансій для переселенців з Сходу України

Міні-ярмарок вакансій для переселенців з Сходу України

Міні-ярмарок вакансій для переселенців з Сходу України

Поділитися новиною

Міні-ярмарок вакансій для переселенців з Сходу УкраїниНе стоїмо осторонь

Ми звикли планувати своє майбутнє, інколи забігаючи далеко наперед. Але, на жаль, іноді наші плани та мрії руйнуються, як картковий будиночок. Так і сьогодні склалася дуже непроста  ситуація в країні. Люди мусять покидати свої домівки та все, що надбавалося роками, і переселятися в інші міста, де немає ні родичів, ні близьких, ні знайомих. І в такий час кожному з них потрібна неабияка підтримка.

Так, 24.06.2014 на території Гадяцького РЦЗ проведено міні-ярмарок вакансій, на якому були присутні 3 особи – переселенці з Сходу України.

У профінформаційному заході взяли участь представники ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Техмолпром», спеціаліст соціального захисту населення, працівник центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Вступне слово сказала директор Гадяцького РЦЗ Любов Різун. Вона розповіла про послуги, що надаються службою зайнятості, та ознайомила з інформацією для осіб, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Спеціалісти соціальних служб надали інформацію щодо оформлення документів переселенців для отримання соціальних пільг та послуг, у т.ч. матерям-одиначкам, та допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Запропонували свою допомогу щодо розміщення та розселення осіб. Повідомили адресу «Червоного Хреста», де можна отримати необхідні для побуту речі, одяг тощо.

Спеціалісти відділу кадрів ТОВ «Гадячсир» та ТОВ «Техмолпром» повідомили про існуючі вакансії на цих підприємствах і запросили до співпраці.

Оскільки Олександр Карпенко  має медичну освіту, йому була запропонована посада фельдшера в с. Ручки Гадяцького району з перспективою зайняття посади завідувача фельдшерсько-акушерським пунктом.

По закінченню заходу Любов Різун наголосила, що Гадяцький РЦЗ та соціальні партнери завжди готові простягнути руку допомоги кожному, хто її потребує.

Тетяна Бережна, начальник відділу активної підтримки безробітних

LIVE OFFLINE
track image
Loading...