Візит дільничного

Візит дільничного

Візит дільничного

Поділитися новиною

Візит дільничногоУже протягом тривалого часу дільничними інспекторами міліції Гадяцького РВ УМВС проводиться відвідування помешкань громадян. Під час обходу дільничні інспектори залишають свої візитки з контактними телефонами та інформацією про здійснення прийому громадян. Особлива увага приділяється відвідуванню осіб похилого віку. адже дуже часто через свою доброту та довірливість вони стають жертвами шахраїв та інших злочинців.

Розкриття злочину щодо особи похилого віку та притягнення злочинця до відповідальності знаходиться на постійному контролі начальника Гадяцького РВ УМВС. Постійна профілактична робота проводиться також з особами, які вчиняють насильство в сім’ї, хоча в більшості випадків жертви насильства не звертаються до міліції. мотивуючи це тим, що не хочуть «виносити сміття з дому». Такі особи повинні мати постійний контакт sз дільничним інспектором.

Робота дільничного інспектора міліції зосереджена на проведенні профілактичної роботи на території обслуговування та надання допомоги тим, хто її потребує. У деяких віддалених селах району дільничний є чи не єдиним представником влади, який завжди прибуде за викликом та допоможе у вирішенні будь-яких питань.

Спілкування з громадянами за місцем їхнього проживання триватиме й надалі. Начальник сектору дільничних інспекторів міліції Віталій Огризько звертається до жителів та гостей району з проханням підтримати вказану ініціативу: «Спілкуйтеся зі своїм дільничним, говоріть про свої проблеми, залишайте свої контактні дані, висловлюйте пропозиції, адже всі дільничні працюють заради вашої безпеки. Разом ми вирішимо будь-яку проблему!»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...