Операція МАК-2014

Поділитися новиною

Нещодавно на території Гадяцького району розпочалося проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак». Метою проведення вказаних заходів є виявлення та знищення нелегальних посівів маку та конопель, перекриття каналів надходження наркотичних засобів до споживачів на території Гадяцького району та тим самим зменшення шкідливого впливу наркотиків на населення. Особлива увага приділяється також обігу наркотичних засобів серед молоді.

У боротьбі з наркозлочинністю вже є певні результати: нещодавно в одному із сіл району з приватного господарства працівниками Гадяцького РВ УМВС було вилучено та знищено незаконний посів рослин коноплі в кількості 1200 рослин. Проте в загальній картині боротьби з обігом наркотичних засобів на території Гадяцького району це лише незначна частина.

Громадяни, яким не байдужі чужі долі  та які мають будь-яку інформацію щодо вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, завжди можуть особисто звернутися до служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Гадяцького РВ УМВС чи повідомити вказану інформацію до  чергової частини за телефонами: 2-28-00, 0993600366.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...