Кажуть, що …

Поділитися новиною

Ой, кумонько…

Мешканці села Хитці розповіли, що одна з депутатів с/р разом із своєю кумою під час чергових посиденьок та кількох чарочок полюбляють з’ясовувати стосунки за допомогою силових методів. Останній раз спаринг закінчився для однієї з них відділенням неврології у райлікарні. До речі, обом близько 50 років.

 

Обнагліли далі нікуди

«Совісті немає. Заробітна плата 1000 гривень, а вони за тюк сіна, вагою 287 кг, деруть 300 гривень. Виходить, за один кілограм сухої трави, яка росте сама по собі, треба платити 1 гривню. Де ота бідна жінка, у якої зарплата тисяча, візьме грошей, щоб отій нещасній корівчині купити сіна? У самих платня висока, казяться. Де це, питаєте? Колгосп імені Духова…»

 

Ось бач, яка я…

На відкритті табору «Горизонт» батьки почули, як директорка школи-інтернату нібито  заявила, що вона не почесна гостя, а почесна «хазяйка» закладу. Ось так. Крім того, деяких батьків турбує питання про приписку дітей, які навчаються в інтернаті, по різних родичах і знайомих, що живуть за межами району, а краще області.

1 коментар до “Кажуть, що …

  1. Подейкують, що директорка згаданого закладу “атакує” де яких працівників інтернату, що мають безпосереднє відношення до колективу редакції тижневика. Це повинно насторожити Базар Медіа, можна звернутися і у прокуратуру ст. 43 ЗУ “Про інформацію”, якщо не помиляюсь. Можна звернутися і в облраду, вони фінансують заклад, і в облоно.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...