Гадяцька «Венеція»

Поділитися новиною

10 ранку, 31 травня, субота.

Напросилися  дощу. На цьому тижні він щедро поливав городи у селах і заливав вулиці у місті. Результат – колектор вкотре не впорався і засмітився. Води було…

Вулиця в районі Великого круга перетворилася на вируючу річку. Машини швидше пливли, ніж їхали по дорозі, а з-під коліс вибризкували височезні фонтани.

Після такої купелі автомобілі просто глохли, а засмучені водії бродили по калюжах у пошуках загублених номерних знаків. На переходах цього дня можна було пропонувати послуги переправи на човнах. Після обіду вода потроху почала сходити. Уже в понеділок комунальники приступили до виконання своїх прямих обов’язків і таки почали чистити забитий колектор. А наскільки якісно вони його відремонтували – побачимо після наступної зливи.

5 коментарі до “Гадяцька «Венеція»

  1. На сесії міської ради це питання було піднято головоюНародної ради Сиваш Олександром .Взагалі він сказав, що треба планувати на майбутне,а ремонт системи водовідводу слід доручити фахівцям ,які б гарантували виконання робіт, а не будувати нові памятники.

  2. Та вже ніби то одні фахівці проводили ремонт 2 рази.Де витрачені гроші?Де нормальна система водовідводу?Це ж просто смішно яка була мета проведених робіт, перерити пів міста, зняти асфальт, перекрити рух?Можливо з третього разу вдасться.

  3. чого хоть Сиваш туди писок суне,хто його уповноважував?Ніби ніхто не піднімав цього питання ніколи.

  4. [quote name=”Небайдужий”]На сесії міської ради це питання було піднято головоюНародної ради Сиваш Олександром .Взагалі він сказав, що треба планувати на майбутне,а ремонт системи водовідводу слід доручити фахівцям ,які б гарантували виконання робіт, а не будувати нові памятники.[/quote]
    Це сам сиваш i написав …….голова народноi ради. Хто обрав. Навiщо? Такi як i вiн………..КАРАУЛ

  5. Так питання піднімалось не один раз але ж результату немає.Якщо проаналізувати діяльність Сиваша то хочеться вірити що проблема вирішиться,але крім того і самим не потрібно сидіти склавши руки ,бо одного на всіх на довго не вистачить.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...