«Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!»

«Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!»

«Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!»

Поділитися новиною

«Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!»Чергове зібрання Народного віче відбулося у п’ятницю, 30 травня. Цього разу на Соборній площі зібралося набагато менше народу. Хтось не прийшов через несприятливу погоду. Але дехто просто побоявся – протягом дня містом ходили чутки, що ввечері на площі буде збройне протистояння.  

Знову на зібрання було запрошено увесь депутатський склад районної ради, звісно, разом із недавно обраним головою Олександром Лукашем. Але, як не прикро, депутатів було зовсім мало, та й Лукаша, ми не побачили.

Як було повідомлено на зібранні, голова районної ради знаходиться на лікуванні у неврологічному відділенні Полтавського військового госпіталю. Мабуть, уже стало закономірністю для нашого керівництва при найменшій проблемі ховатися в лікарні. А можливо, Олександр Романович, дійсно дуже хворий, то йому тоді не керівні посади треба займати, а за здоров’ям слідкувати.

Укотре на порядок денний було винесено питання ігнорування запитів громади керівництвом та депутатами районної ради. Як і минулого разу, виступали ті, хто попередньо записався.

Олександр Окаянченко виступив проти Партії регіонів. Закликав громаду зібрати усі сили і скинути злочинну владу. «Ми як громада, яка розраховує на краще життя, повинні наполягати на люстрації влади. Я вважаю, нам потрібно тиснути на депутатів, щоб вони почали враховувати і наші інтереси».

Петро Півень звернувся до людей із пропозицією відкрити у готелі «Жовтень» , який нібито скоро зачиняється, відділення сімейної медицини або дитяче кафе. Також закликав очільника РДА обговорити із власниками місцевих аптек ціни на ліки і, по можливості, їх знизити. 

Також ми помітили, що площу «полатали», нібито до випускного. Тож це питання також не залишилось без уваги. Люди звернулися до Михайла Харлана(заступника міського голови) із претензіями до якості ремонту дороги. Михайло Михайлович відповів, що повного ремонту дороги у місті не проводилось ніколи. Щоб зупинити руйнування, проводиться ямковий ремонт, на який гарантій ніхто не дає. Звісно, усе через катастрофічний брак коштів

Микола Торяник звернувся до Олександра Матюшенка із проханням перевірити законність видачі лікарняного Олександру Лукашу.

Із натовпу почали викрикувати «Ганьба!», «Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!», «Пора наводити порядки!». Тому громадські активісти вийшли з натовпу і закликали усіх знову прийти у понеділок, 2 червня, до районної ради. «Будемо трощити Партію регіонів!» – підсумували активісти.

На закінчення голова Народної ради Олександр Сиваш зачитав усім присутнім резолюцію Народного віче:

1. Голові райради Олександру Лукашу терміново скликати позачергову сесію районної ради.

2. Депутатам Гадяцької районної ради подати заяву на проведення позачергової сесії районної ради.

3. Для розгляду заяви на звільнення Лукаша О.Р. провести 2 червня біля РДА зібрання, на якому висловити недовіру керівництву та депутатському корпусу райради.

4. Голові РДА Олексію Матюшенку доручаємо провести перевірку по факту видання лікарняних листів непрацездатності керівництву Гадяцької районної ради.

5. Розглянути питання зміни головного лікаря Гадяцької ЦРЛ.

У понеділок біля районної ради починали збиратись активісти. Але зібрання так і не відбулося, через зливу.

Оксана Кириченко


Інша думка (оригінал)

Коментарі взяті із нашого сайту щодо статті «Бунтівні будні. Продовження» БМ №21 від 29.05.2014

Олександр, 31.05.2014, 19:14

«Цікаво, хто голосував за того Сиваша? Виявляється, що зараз, щоб потрапити до влади, не обов’язково бути освіченою людиною, потрібно просто зібратися бандою, як у нас у Гадячі. Поясніть, чим ви кращі від «регіоналів», здається, ті самі недалекі люди, які націлені на самозбагачення. За час правління Альоші хтось замітив хоч якісь маленькі зміни у місті? Увечері по місту страшно ходити, не світиться ні одна лампочка, як не впадеш у яму, так перечепишся. Чи, може, потрібно збирати гроші на освітлення міста – ця ідея для тебе, Альоша».

Марина, 31.05.2014, 16:05

«Та загрались хлопці, головне, що серед них немає чесних людей, в усіх морди в пушку – самозванці! Чому проти Матюшенка прокуратура не відкрила справу за підбурювання людей? На віче більше 100 чоловік не було, хай не дурять народ».

Петро Рак, 31.05.2014, 13:36

«Революційний синдром в дії. Крик і балаканина замість плідної праці. А саме, мабуть, тому, що Матюшенко із своєю командою не знають і не вміють нічого робити. Уже досить революцій. Мир, спокій і злагоду в суспільстві, об’єднання всіх депутатів і працю на благо Гадяччини треба ставити на перший план, а все решта потім. Хто така народна рада і хто її обирав? Які її повноваження? Чи має право 10 чоловік-самозванців говорити від всієї гадяцької громади? Чому в десятки разів завищується кількість учасників віче (їх ніколи не збиралося 700 чол.)? Врешті – що таке народне віче? Хто і коли може його скликати?»

Сергей, 30.05.2014, 09:08

«Герої, хоч жінку не зачіпайте, вона як керівник – хороша людина, а гріхів у неї менше, чим у вас, навчіться питання вирішувати дипломатично, а не «банду геть». А Матюшенко хай займається примиренням, а не «подстрекательством».

Tolya, 30.05.2014, 08:49

«Я бы тоже не захотел собираться, если бы меня так травили, а может, хватит уже травить регионалов? Среди них есть хорошие люди, и прекратите унижать людей, Матюшенко, ты – самый больший вор и бандит, прекрати бунтовать людей, мы выбрали депутатов сами, и доверять им или нет – это решать всем, а не кучке нечестных людей. Людям хочется спокойствия, а не ваших бесконечных сборищ, если хочется героизма, Жуковец, Матюшенко, Сиваш, идите в армию и воюйте, покажите, как вы любите Родину».

Ірина, 29.05.2014, 22:41

«Вже скоро звітуватись про роботу буде час. Про що ви, влада, звітуватись будете? Що зроблено за місяць, крім баламутнення народу? У жодному районі області такого немає. Вся область сміється з нас».

Oleg, 29.05.2014, 22:29

«Поки вже Матюшенко, Сиваш, Жуківець будуть баламутить народ, що отой Матюшенко зробив для району, будучи депутатом райради? Розібрав по селах дитсадки та школи, а тепер хоче напитися крові регіоналів. Дивіться, хлопці, щоб народ вашої крові не напився».

3 коментарі до “«Довели країну до війни, а самі відсиджуються у теплих місцях!»

  1. Травить????? Омг, що це в нас за активісти і нова влада? Ви прийшли порядок наводить чи помстою займатись… Хоча якою, власне??? Якщо ви такі правильні, справедливі, чого ж ви раніше не займалися мітингами, майданами? Чому чекали початку в Києві??? Чому того самого Леніна звалили вже тоді, коли повалили скрізь?? А чому до вас ідейних така думка не прийшла в 98-му році, коли було відкриття Собору. Вас тоді не бентежило, що Ленін перед Собором? 😆

  2. А Сиваш? Хто це взагалі? Крім прізвища не чути ніяких досягнень…. Хоча ні, що це я, на минулому тижні перекривав дорогу фурам в центрі… :-* Краще б перекрили її на об’їздній… , бо там більша ймовірність, що вони там можуть або колеса позалишать або ще чогось… І ймовірність, мабуть, таки ж більша, небезпеки. В центрі то люди ходять і їздять, а на Черемушках ледве не третина населення міста живе.. Шукайте краще гроші, бо збирати будемо ще довго на дорогу, та й скільки ж можна з людей все збирать. В нас кошти на ремонти доріг тепер закладені в бензин, от і вимагайте від влади, вона ж краща , ніж Регіони…. , а не займаєтесь призначеннями-змінами головного лікаря..

  3. ще й окаянченко щось рявкає,сміх та й годі,ну прямо еталон чесності й справедливості вже б сидів собі тихенько,а то з матюшенком прямо “сладка парочка твікс”,регіонали мішають розвернуться,ніби народ дурний і не знає,що собою представляє окаянченко-рідкісний індивідум

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...