Останній дзвоник пролунав — канікули почалися!

Учениці Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.

Учениці Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.

Поділитися новиною

Учениці Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки.Гучні оплески, сльози радості та багато квітів. Саме так святкували останній дзвоник у гадяцьких школах. Насамперед це свято для дітей, адже після нього більшість учнів іде на канікули: можна відпочити від навчання, домашніх завдань та набратися сил. Для одинадцятикласників цей день – останній у стінах школи.  Позаду уроки, велика, дружна шкільна родина з галасливими коридорами, останній вальс, а попереду – доросле життя, таке незвідане та загадкове.

 

Цьогорічне свято останнього дзвоника стало особливим: синьо-жовті стрічки, уплетені в коси і пов’язані на дзвіночках, різнобарвні вишиванки. У той час, коли країна переживає важкі часи, кожен прагнув підтримати Батьківщину і проявити свою любов до неї.

Щирі слова побажань лунали на адресу винуватців свята від учителів, учнів та батьків. Вітали випускників і учні молодших класів. Були цього дня й нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих.

Оксана Кириченко

Школярки-випускниці Гадяцької спеціалізованої школи № 2 ім. М. Драгоманова. Особливим був цей день і для найменших учнів Гадяцької спеціалізованої школи № 4, у яких завершився перший навчальний рік. Випускний клас Гадяцької школи-інтернату ім. Є.П. Кочергіна: останній раз дівчатка красуються на фоні рідної школи.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...