Шановний Михайле Михайловичу Лепський!

Поділитися новиною

«Горе-писаки» дуже вдячні вам особисто за великий вклад у великих справах, вдячні і меру міста Савченко Т.М. за хороші справи для жителів Підварку. Та Ви чомусь забули, щоб ці хороші справи були здійсненні, саме ці «горе-писаки» місяцями оббивали пороги міської ради, держадміністрації та обласних депутатів, а Ви тепер так зухвало підписуєте собі ці заслуги.

Тепер за сміття: це не підварчани несуть його на середину гори, щоб потім висипати його собі під ноги. За доріжку – саме Тетяна Миколаївна обіцяла ще в минулому році робити освітлення. Де воно? Нема його й по вулицях. Це горе-писаки організували два роки поспіль Свято кутка, а Ви, вибачте, влада бігли один з-поперед одного до мікрофону, щоб нам же розповісти про свої достоїнства. Коли ж Вас запитали, чому Ви у минулому році не організували таке свято, Ви відповіли (пишемо дослівно): «Хіба можна із нашими людьми щось організовувати і проводити». Як Ви, людина, депутат міської ради, так цинічно можете писати: «Незначущий підпис – жителі Підварку»? Може, для Вас «не значущі», але ми себе поважаємо і не хочемо жити в «свинячих» умовах. Сором, великий сором Вам особисто так відноситися і зневажати своїх сусідів. Вибачте за гострі слова, але «дістали».

P.S. Ми не знаємо, хто писав листа до «Базар Медіа» №14 від 14. 04.2014 р., але все, що там написано, – щира правда. І наостанок, чому Ви під носом не бачите і не чуєте, як машини з піском їздять 10 разів на день по цих вулицях? Чи Ви не бачите, як нищать природу?

Жителі Підварку, усього 21 підпис

LIVE OFFLINE
track image
Loading...