Бібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управління

Бібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управління

Бібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управління

Поділитися новиною

Бібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управлінняТі, хто хоче впливати на законодавчу діяльність у країні, знати про нові ініціативи місцевої влади, повернути кошти, як вкладник Ощадбанку, перевірити активність депутата від тієї чи іншої партії у Верховній Раді України, стати студентом закордонних вузів, дізнатись про це і багато іншого зможуть, завітавши до нашої бібліотеки!

Тут ви отримаєте необхідну інформацію від спеціалістів, які працюють в Інтернет-центрі Гадяцької центральної бібліотеки ім. Лесі Українки.

 

Завдяки ініціативі публічних бібліотек «Мости до електронного урядування» та в рамках партнерства «Відкритий уряд» бібліотекарі отримали можливість самим пройти спеціалізоване навчання, щоб потім надати допомогу користувачам, представникам своєї громади.

Тепер у бібліотеці можна напряму спілкуватися з урядовими структурами, брати участь у рішеннях влади, отримувати адміністративні послуги в новому форматі.

Із запитаннями напряму можна звертатись до Інтернет-ресурсів, використовуючи такі сайти, як «Національний центр електронного урядування» та його «Гарячу лінію»,

«Моніторинг влади», «Пенсійний калькулятор» та інші.

8 квітня у приміщенні Гадяцької центральної районної бібліотеки імені Лесі Українки відбулося навчання з електронного урядування, для представників райдержадміністрацій Гадяцького, Зіньківського та Лохвицького районів, громадських рад при райдержадміністраціях, громадських організацій та бібліотекарів.

Тренінг організований Аналітичним Центром «Бюро економічних та соціальних досліджень» ПОУНБ імені І.П. Котляревського у рамках проекту «Публічні бібліотеки — мости до е-урядування, II раунд», за підтримки програми «Бібліоміст» та Департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

Суть навчань для присутніх представив тренер проекту Вадим Штефан. Про діяльність системи контактних центрів розповів керівник обласного контактного центру Віталій Бугаєць. Надія Микитенко, тренер з е-урядування, навчила присутніх маленьким «таємницям» користування електронними сервісами.

Стань і ти активним учасником громадського суспільства і навчись користуватися адміністративними послугами. А ми від імені всіх учасників висловлюємо щиру подяку організаторам цього цікавого і корисного тренінгу.

Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування.

Катерина Кувшинова, завідуюча Інтернет-центром

Бібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управлінняБібліотека – влада – громада: приєднуємося до електронного управління

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...