Крок до зірок

Крок до зірок

Крок до зірок

Поділитися новиною

Крок до зірок3 квітня у ККЗ «Дружба» відбувся звітний концерт викладачів та учнів Гадяцької дитячої музичної школи. Свято відкрив гурт «Мері» з піснею «В ритмі серця».

Виявляється, школа може похизуватися неабиякими талантами: Ельвіра Мороз – переможниця Міжнародного конкурсу «Music competition», Владислав Басовський – дипломант шкільного конкурсу віртуозів Гадячини 2014, Олеся Шаповал – переможець Міжнародного конкурсу «Gold music», дипломант конкурсу «Веселкові акорди 2014» ансамбль гітаристів, переможці обласних конкурсів – фортепіанне тріо у складі Анни Филь, Анастасії Каплій та Катерини Филь.

 

Друга частина звіту була присвячена пророку, великому символу України, символу незламності нашого народу Тарасу Шевченку. Святкуючи 200-річчя з дня народження українського генія, ми перечитуємо його «Кобзар» та бажаємо кращої долі для України. Саме Кобзарю Валентина Корж присвятила читання вірша «Тарасове слово».

Однією з візиток музичної школи є клас образотворчого мистецтва. За 13 років існування гуртка його вихованці стали переможцями різноманітних конкурсів.

Хвилиною пам’яті була вшанована чудова творча людина, талановитий викладач Людмила Олегівна Скрипка.

Учасники конкурсу радували глядачів вальсами, мазурками та музичними композиціями. Родзинкою свята став виступ вокального ансамблю у складі викладачів школи. А виконання завершального акорду у святі було покладено на ансамбль «Веселка», який виконав гімн школи.

Анастасія Ратушна

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...