Саша-стоматолог і тут відзначився

3
Поділитися новиною

У минулому році на одній із сесій міської ради говорилося про виділення коштів на машину для вивезення сміття. Йшла мова про спеціальний автомобіль, призначений для контейнерів. З бюджету міста виділено 250 тис. грн. Чому до цих пір гадячани не бачать нового сміттєвоза і куди поділися гроші  дізнавалася редакція «Базар Медіа в Україні».

Дзвінок у міську раду

Міський голова Тетяна Савченко підтвердила, що у грудні було проведено тендер. Якій фірмі він дістався, Тетяна Миколаївна не уточнила. Сказала, таку інформацію можна дізнатися у «Комунсервісі», оскільки машина повинна бути на їхньому балансі.

Дзвінок у «Комунсервіс»

Керівник Микола Ємець пояснив, що тендер проведений згідно з чинним законодавством. Спочатку машину планували придбати у фірмі «АІС», але згодом вони відмовилися від співпраці, оскільки не захотіли мати зв’язок із бюджетними організаціями («погано йдуть проплати»). Потім знайшли в Луганську фірму «Восток-спецтехника».

«Я звернувся до начальника казначейства з проханням перерахувати хоча б половину зазначеної суми (від 250 тис. грн.)», — розповів Микола Олексійович.

За неперевіреною інформацією, у казначейство надійшов дзвінок із з проханням здійснити оплату в повному обсязі. Кажуть, що фірма належала меншому синові Януковича, якого в народі прозвали Саша-стоматолог.

До речі, згідно з договором, який знаходиться у «Комунсервісі», спецавтомобіль повинен прийти до 1 січня 2014 року. Гроші надіслали – де ж машина?!

Дзвінок у казначейство

Набравши номер телефону головного казначея району, ми сподівалися почути, звідки таки надійшов дзвінок про перерахування коштів, але на місці керівника не застали. Тож розмову вели з бухгалтером Раїсою Богатою. Вона перевірила рахунки і підтвердила, що проплати здійснені ще в листопаді.

Запитання від редакції

Чому не зверталися в прокуратуру? Микола Ємець відповів:  «Мене дуже хвилює це питання, і сподіваюся, що все наладиться. На фірмі тій трубку ще беруть, тож думаю, що не обманули. Кінцевий термін збігає 10 квітня. Якщо ж ситуація не покращиться, йтимемо з Володимиром Нестеренком (перший заступник міського голови — ред.) у прокуратуру».

P.S.Сподіваємося і ми на позитивне вирішення цього питання. Бо таки занадто воно заплутане. «Базар Медіа в Україні»

1 коментар до “Саша-стоматолог і тут відзначився

  1. Ситуація може вважатися “покращеною” лише в тому разі коли в гаражі «Комунсервіса» буде стояти отриманий новий “спеціальний автомобіль” з належним чином оформленими документами, а на рахуку того ж «Комунсервіса» – гроші отримані від постачальника як штрафні санкції за порушення умов договору. Згідно з договором, який знаходиться у «Комунсервісі», спецавтомобіль повинен прийти до 1 січня 2014 року, а “Кінцевий термін збігає 10 квітня”. Якщо Договор складено так “продумано” по всіх суттєвих умовах, то малоймовірно, що й прокурор вважатиме за доцільне стати на захист кокунсервіса.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...