Порізані колеса – за «чесну конкуренцію»?!

Порізані колеса - за «чесну конкуренцію»?!

Порізані колеса - за «чесну конкуренцію»?!

Поділитися новиною

Порізані колеса - за «чесну конкуренцію»?!До редакції долетіла звістка про те, що у нашому МРЕВ ведуться незаконні дії: начебто одночасно з оформленням відповідних документів пропонують послуги страхування автотранспортних засобів. Оскільки у місті страхових компаній вистачає, то з’явилася конкуренція. Дожилися до того, що хтось комусь порізав шини на автомобілі. Ось так, м’яко кажучи, натякнули на те, що йде боротьба за місце. Щоб розвіяти чутки, ми вирішили звернутися до начальника Центру з надання адміністративних послуг, пов’язаних із використанням транспортних засобів, Анатолія Миколайовича Танчика. Ось що ми почули.

– Надійшла інформація, що разом із вашою основною роботою, тобто оформленням документів, проводиться незаконне страхування транспортних засобів?

– Як це незаконне страхування? Що Ви маєте на увазі? Ваша преса виконує замовлення від Олександра Миколайовича Беруса, бо він кум Вашого керівника?

– Уперше чую, – розгубилася, не зрозуміла, яке відношення це має до справи.

– А я – ні. У нас у відділенні проводиться лише реєстрація, перереєстрація, видача посвідчень. Страхові компанії до нас не належать і в нашому приміщенні не знаходяться.

– Тобто Ви таку інформаціюспростовуєте?

– Зараз я роз’ясню ситуацію. Олександру Берусу неодноразово пояснювали, що у приміщенні страховки ніхто писати не буде. Якщо є бажання, у нас є територія – площадка для стоянки, де можна займатися цим. Так роблять у Полтаві, Кременчуці, Пирятині, Лубнах, Миргороді.

Ми ніякого відношення до цього не маємо. Нам немає різниці, які страхові компанії будуть пропонувати свої послуги. Їх у Гадячі близько 15. Людина має свій вибір.

–У МРЕВ взагалі не повинні займатися страховими полісами?

– Так, це не передбачено нормативними документами. От працівники ДАІ мають право перевіряти страховий поліс і наказувати за певні правопорушення, а ми до цього ніякого відношення не маємо.

– Зрозуміло, дякуємо за роз’яснення.

Олена Козаченко


 

Коментар Олександра Товстого:

«Я живу в місті, де багато родичів і близьких. І якщо до мене звернулися, то я повинен відреагувати на повідомлення, хто б це не був – брат чи сват»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...