Засідання Народної Ради

Засідання Народної Ради

Засідання Народної Ради

Поділитися новиною

Засідання Народної Ради26 березня 2014 року було проведено спільне засідання Народної Ради Гадяцького району та Народної Самооборони. У ході засідання було прийнято рішення про об’єднання в одну організацію Народна Рада – Народна Самооборона, керівником якої обрано Козера Віталія Івановича.

Обговорювалося питання безпеки Гадяцького району. Керівник військової частини А1556 поставив задачі по укріпленню території. Активісти висловили готовність і надалі допомагати армійцям.

Народна Рада – Народна Самооборона разом із представниками політичних сил погодили призначення Березовського Олександра Васильовича на посаду начальника відділення ДАІ з обслуговування Гадяцького району УМВС України в Полтавській області.

Текст погодження:

Гадяцька районна партійна організація ВО «Батьківщина», Гадяцька районна партійна організація «УДАР», Гадяцька районна партійна організація ВО «Свобода», Народна Рада – Народна Самооборона не заперечують щодо призначення Березовського Олександра Васильовича на посаду начальника відділення ДАІ з обслуговування Гадяцького району УМВС України в Полтавській області.

Березовський Олександр Васильович висловив подяку за проявлену довіру та пообіцяв докласти максимальних зусиль для наведення порядку на дорогах району та дотримання правил дорожнього руху.

У ході засідання було прийнято наступні рішення:

1. Разом із представниками ГО «Захист», працівниками МВС провести патрулювання на горі по вул. 50 років Жовтня з метою затримання великого вантажного транспорту, який всупереч правил дорожнього руху рухається центральними вулицями міста Гадяч.

2. Поставити питання придбання вагів для вантажного транспорту та створення комунального підприємства, яке разом із ДАІ буде контролювати вагу автомобілів, що рухаються дорогами Гадяцького району.

3. Звернутися до начальника ДАІ УМВС України в Полтавській області Штепи Олександра Івановича з приводу реєстрації патрулювання доріг у Гадяцькому районі працівниками Полтавської роти ДПС та супроводу екіпажів представниками громадськості.

4. Звернутися з депутатським запитом до Гадяцької філії «Гадячавтодор» ДП «Полтаваавтодор» з приводу встановлення дорожніх знаків на території Гадяцького району, спільно з працівниками відділення ДАІ перевірити їх фактичне встановлення.

5. Біля магазину «Горизонт», по вул. 50 років Жовтня, установити дорожні знаки «Автобусна зупинка» та «Стоянка автомобілів, крім таксі».

6. Провести спільне зібрання власників служб таксі Гадяцького району, представників ДАІ, місцевої влади та громадськості з метою визначення місця для стоянки таксі.

1 коментар до “Засідання Народної Ради

  1. Хто такий Березовський Олександр Васильович? Бажано було б дати біографічну довідку.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...