«Хто б міг подумати, німці вговорюють росіян, щоб не нападали на українців!!! Де таке бачено?»

Яків Тихонович: – Будемо платить. Менше топитимемо, будемо дивиться, щоб менше відчинялись вікна, утеплятимемо приміщення. Звичайно, ми не вплинемо ніяк на це. Треба збільшувати регіональний видобуток газу.

Яків Тихонович: – Будемо платить. Менше топитимемо, будемо дивиться, щоб менше відчинялись вікна, утеплятимемо приміщення. Звичайно, ми не вплинемо ніяк на це. Треба збільшувати регіональний видобуток газу.

Поділитися новиною

Яків Тихонович:  – Будемо платить. Менше топитимемо, будемо дивиться, щоб менше відчинялись вікна, утеплятимемо приміщення. Звичайно, ми не вплинемо ніяк на це. Треба збільшувати регіональний видобуток газу.Опитування

«Підвищення тарифу на газ для населення з 1 травня становитиме 50%, а для підприємств теплокомуненерго – з 1 липня на 40%» – ця новина наче «хвилею» накрила населення. Звичайно ж, викликає і бурю емоцій, та, заспокоївшись, усі починають думати, як вижити при наших зарплатах і їх піднятті цін. Що будемо робити і як рятуватись, представники редакції тижневика «Базар Медіа в Україні» запитала у пересічних жителів міста та району.

 

Яків Тихонович:

– Будемо платить. Менше топитимемо, будемо дивиться, щоб менше відчинялись вікна, утеплятимемо приміщення. Звичайно, ми не вплинемо ніяк на це. Треба збільшувати регіональний видобуток газу.

Світлана Василівна:  – Я вже утеплила хату. Вже приготувалась. Яка різниця, боюсь я чи не боюся подорожчань – усе одно буде дорожче…Світлана Василівна:

Я вже утеплила хату. Вже приготувалась. Яка різниця, боюсь я чи не боюся подорожчань – усе одно буде дорожче…

 

Андрій:  – Будемо дивитись, що буде далі. Не буде грошей на котел газовий – будемо дрова шукати.Андрій:

– Будемо дивитись, що буде далі. Не буде грошей на котел газовий – будемо дрова шукати.

 

Микола Миколайович:  – По-перше, якщо газ подорожчає. Поки що ж не подорожчав. І я думаю, скоро і не подорожчає. Я думаю, все буде нормально.Микола Миколайович:

По-перше, якщо газ подорожчає. Поки що ж не подорожчав. І я думаю, скоро і не подорожчає. Я думаю, все буде нормально.

 

Сергій  – Як подорожчає, будемо платить, куди ж ми дінемося. Нічого і не зробимо. Ми недавно котел поміняли, так що вже трохи утеплились.Сергій

– Як подорожчає, будемо платить, куди ж ми дінемося. Нічого і не зробимо. Ми недавно котел поміняли, так що вже трохи утеплились.

 

Ігор:  – Будемо платить, а що ж нам залишається робити.Ігор:

– Будемо платить, а що ж нам залишається робити.

 

 

Олександр (1):  – Як платили, так і будемо платить. Котел ми вже поміняли. Залишається тільки платити.Олександр (1):

Як платили, так і будемо платить. Котел ми вже поміняли. Залишається тільки платити.

Невисока жіночка, в білій шапці і в шкіряній куртці:

– У мене вже котел на дровах. Нічого вже не зробимо.

 Василь Григорович  – Як держава вирішить, так і будемо робить. Василь Григорович

– Як держава вирішить, так і будемо робить.

 

Олександр(2):  – Утеплятиму квартиру. Слава Богу, я вже перейшов на індивідуальне опалення. Я думаю, здорожчання – це логічний крок.Олександр(2):

– Утеплятиму квартиру. Слава Богу, я вже перейшов на індивідуальне опалення. Я думаю, здорожчання – це логічний крок.

 

Олексій:  – Прийдеться більше грошей заробляти!Олексій:

– Прийдеться більше грошей заробляти!

 

Олег:  – Обладнання нове, енергозберігаюче, будемо ставити.Олег:

– Обладнання нове, енергозберігаюче, будемо ставити.

 

Жінка з темним волоссям, на вигляд років 50:

– Будемо утеплятись. Вікна вже поміняли. Тільки це все потягне за собою великі витрати. Але зрештою це ж на все життя, колись дасть результат! Хто має можливість, той купує твердопаливні котли. Але пересічному громадянину, який отримує 1000 зарплати чи пенсії, це буде дорого. Але другого виходу немає. Жили-жили спокійно, тут на тобі! Хто б міг подумати – німці вговорюють росіян, щоб не нападали на українців!!! Оті діди в гробу перевернулися, хто загинув за мир. Де таке бачено? Та зрештою треба чимось і пожертвувати і трішки терпіння. Але я вірю – років через два все буде в нас добре!

2 коментарі до “«Хто б міг подумати, німці вговорюють росіян, щоб не нападали на українців!!! Де таке бачено?»

  1. И кто же это такой умный, что такую статью озаглавил? Наверное в духе времени, хочет баллы получить от новой власти! Люди, пожалуйста, меньше смотрите телевизор (особенно Укр каналы), ничего кроме цели поссорить там нет! А по заявлению большой шишки NATO для завоевания Украины (не дай БОГ!), России надо от 3до 5 дней!

  2. Украинское ТВ (новостные каналы, новости) это рак мозга, ушей и глаз. Покавзали бы лучше как обстоят, реально без прикрас, дела в районных центрах и деревнях. А то, что все активисты в Гадяче зарабатывают “баллы”, то это без сомнений. Журналистика в Украине оч. и оч. невежественна!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...