Не худнуть, а просто ведуть здоровий спосіб життя

Не худнуть, а просто ведуть здоровий спосіб життя

Не худнуть, а просто ведуть здоровий спосіб життя

Поділитися новиною

Не худнуть, а просто ведуть здоровий спосіб життяОсь цих двох дівчат ми побачили, коли поверталися з редакційного завдання. Настя Карпенко і Аня Григорович йшли пішки дорогою між Островерхівкою і Біленченківкою.

На запитання «Що ви тут робите?», дівчата відповіли: «У нас піша прогулянка». Ось так, із користю, дві старшокласниці вирішили провести весняні канікули. Настя (учениця гімназії) і Аня (школярка з Полтави) пишаються тим, що ведуть здоровий спосіб життя.

 «Ми вранці та ввечері бігаємо, потім катаємося на велосипедах. А сьогодні вирішили зробити пішу прогулянку», – розповіли дівчата.

Таку «розминку» школярки почали від «Горизонту» і дійшли до криниці за Біленченківкою (де беруть воду). Кажуть, що не зупинялися. Брали з собою воду і дві ватрушки.

«Просто стукнуло в голову, вирішили довести, що нам не слабо. Ми зовсім не заморилися», — хваляться Настя та Аня.

Кожен ранок дівчата о 7.00 вибігають на пробіжку на стадіон «Колос». Намотують 6 кругів. Потім приймають удома душ. Тоді цілий день катаються на велосипедах.

«Спускаємося до Груні. А потім з велосипедами в руках піднімаємося по залізних східцях, що  на Підварку. А тоді гуляємо по городу і ввечері – знову на стадіон», — поділилися режимом дня старшокласниці.

Аня та Настя запевняють, що вони не худнуть, а просто ведуть здоровий спосіб життя.

«Ми, коли бігаємо на «Колосі», то бачимо, як на лавочках сидять наші ровесники – курять і п’ють.  А ми з гордо піднятою головою бігаємо! Ще й який стимул!» — розповіли дівчата.

Олена Козаченко

Фото Оксани Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...