«Заярське Євробачення»

«Заярське Євробачення»

«Заярське Євробачення»

Поділитися новиною

«Заярське Євробачення»Цими погожими весняними днями Гадяцька спеціалізована школа I-III ступенів №3 здивувала усіх своїм неймовірним заходом. Було проведено конкурс «Заярське Євробачення» серед учнів старших класів. У заході брали участь так звані представники 7 країн: Англії, Шотландії, України, Нової Зеландії, Канади та Франції. Звучало безліч іноземних хітів: як  ліричних, так і веселих та запальних. Кожен виступ був неперевершеним та неповторним. Учасники дружньо підтримували один одного. У залі була надзвичайно тепла атмосфера.

 Організатором та ведучою була прекрасний вчитель О.Ткачова. Саме її виступ з учнем 11 класу Павлом Болдарєвим став родзинкою свята.  Переможці були визначені шляхом голосування, у якому брали участь не тільки учні, а й вчителі та гості. Після того, як  журі підрахувало голоси, усі учасники дійства вийшли на сцену. Це був неймовірно хвилюючий момент. І ось нарешті оголосили результати. Третє місце зайняла Україна, представниками якої були, учні 9-А класу, з піснею «Move like Jagger» . Їхній виступ був наскільки запальним, що хотілося танцювати. Друге місце посіли учні 10-А класу, які представляли Канаду, вони виступили з ліричною піснею. Незвичайним було те, що композиція лунала під живий супровід. Можна сказати, що цей виступ був душею всього дійства. А переможницею стала учениця 11 класу Діана  Тєбєнєва з піснею «Je veux». Вона представляла  чудову країну – Францію. Її номер подарував частинку французької душі кожному у залі, прекрасний голос виконавиці зачарував усіх присутніх. Глядачі навіть піднялися зі своїх місць, коли лунала ця композиція.

Потім переможниця виконала свою пісню на біс, що є невід’ємною традицією справжнього Євробачення. У кінці свята відчувалося, що усі присутні були задоволені. Сподіваємось, що такий захід стане традиційним у нашій школі.

Вікторія Ташкіна, учениця 9-А класу

LIVE OFFLINE
track image
Loading...