Козаки + міліція = порядок

Козаки + міліція = порядок

Козаки + міліція = порядок

Поділитися новиною

Козаки + міліція = порядокУ суботу, 29 березня 2014 року, у приміщенні актової зали музичної школи відбулася зустріч начальника сектору дільничних інспекторів міліції Віталія Огризька та козаків Гадяцького козацького куреня Козацького гвардійського корпусу Полтавщини, керівником якого є Андрій Якимчук. Мета зустрічі – координація дій по спільному наведенню правопорядку на території нашого міста та району.

Основною темою спілкування було обговорення спільного патрулювання вулиць міста як основного профілактичного заходу працівниками міліції спільно з гадяцькими козаками, а також представниками громадськості. Визначено три основних маршрути патрулювання, які були розроблені з урахуванням наявних місць відпочинку населення та місць скупчення осіб, схильних до пияцтва. Представники козацької організації висловили невдоволення щодо продажу окремими підприємцями алкогольних напоїв неповнолітнім особам. Спільними силами вирішили боротися з цим негативним явищем.

Прикро, що окремі члени суспільства не сприймають подібні громадські ініціативи, оскільки спільні патрулі відмінно зарекомендували себе у великих містах України. Та й самій людині, яка, наприклад, справляла природні потреби на дитячому майданчику та була помічена патрульними, також буде неприємно, оскільки існує система, коли про зафіксоване правопорушення повідомляється за місцем роботи, навчання та проживання людини. Козаки також внесли пропозицію, що коли людина розкаюється за вчинене правопорушення та обіцяє не чинити подібного, то можливо обмежитися одним лише усним зауваженням. Члени організації пообіцяли активно сприяти роботі міліції та ще раз наголосили, що все здобувається лише спільними зусиллями!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...