ГОРОСКОП НА 2021 РІК ДЛЯ УСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

25df403cba6ee32bcf7ba61e3343ff3f
Поділитися новиною

25df403cba6ee32bcf7ba61e3343ff3fДізнайтеся гороскоп на прийдешній рік для свого знака зодіаку в усіх важливих сферах життя від астролога Любові Шехматової.

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

У Овнів рік буде вдалим. Головне – регулярно прислухатися до своїх думок, пропускаючи чужі підказки, настанови, критику через фільтр власних відчуттів.

У енергетичній сфері зміцнюйте дружні зв’язки, беріть активну участь у житті соціуму – тут вас чекає везіння. Доброзичливо спілкуйтеся, випадкових зустрічей у прийдешньому році не буде, вони визначені згори. Озирніться навколо: все найцінніше поруч, шукати щастя, вирушаючи за тридев’ять земель, не треба.

У роботі перспективи блискучі, шлях кар’єрного зросту відчинений, так що заробляйте гроші. Якщо працюєте за покликом серця, вам пощастило – творча самореалізація пройде із максимальними показниками.

Але на жаль, нині фінансова сфера – місце спокус і мінне поле, де ризикуєте підірватися, клюнувши на гачок авантюр. Не намагайтеся розбагатіти, а задовольняйтеся тим, що маєте. Розумно розподіляйте кошти. Їх буде достатньо для повноцінного життя.

На романтичному фронті все чудово, вас обожнюють, відповідайте вчасно взаємністю. Любовні янголи пурхають над тими парами, чиї погляди і переконання співзвучні. Цемент союзу – вірна дружба та духовна єдність із партнером.

Тілець (21 квітня – 21 травня)

Ключова тема року Тільців – реалізація покликання, шліфування ділової майстерності і підвищення матеріального статусу. Легко не буде, невдачі, поразки будуть тестом: значить робота не відповідає вищому призначенню. Якщо це так – із набридливою справою варто розлучитися. Перемкніться на нову діяльність. Але будьте напоготові і не піддавайтеся сумнівним спокусам ззовні.

На любовному фронті висока динаміка. Тримайте себе під контролем: «руйнувати – не будувати», вас об’єднують спільні інтереси, захоплення, поїздки. Союз слід зберегти.

Доленосне завдання року – стати фінансово незалежним, знайти твердий матеріальний грунт під ногами, щоб не жити за чужий рахунок, і неодмінно реалізувати власні бажання. І вам це вдасться. На хороші справи гроші завжди знайдуться.

Головне для здоров’я – бути задоволеним. Вчасно розплачуйтеся, боргів не накопичуйте, інакше утворюється діра для витоку енергії. Виключіть будь-які ризики, контролюйте всі свої ресурси і не слухайте чужих порад, вони вас зруйнують.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Фортуна йде на зустріч. Рік в цілому чудовий, ви – сам собі пан. Головне – не дозволяти собою маніпулювати.

На порядку денному в роботі – пошук себе, персонального шляху розвитку. Події року визначають вашу роль в соціумі, закладаючи фундамент на 10 років вперед. Не дивуйтеся, якщо повертаються люди з минулого. Значить, ваші відносини не завершені, і доля вимагає привести їх до логічного фіналу.

У сфері здоров’я потрібно знайти міцний духовний стрижень, навчитися приймати самостійні рішення, взявши кермо відповідальності в свої руки. Запорука правильного вибору – порятунок від будь-яких залежностей, поганих звичок. Зовнішній вигляд є вашою візитною карткою. Слідкуйте за фігурою, підберіть модний гардероб, зачіску, відпрацюйте поведінку.

Все стабільно в матеріальній сфері, кваліфікованих фахівців цінують, тому працюйте і заробляйте гроші. Цінуйте свою працю, на неї можуть зазіхнути брехуни і шахраї, спокусившись вигодою, до липня ви у них під прицілом.

У особистому житті буде успішне перезавантаження. В світогляді відбудеться квантовий стрибок. Вимоги до коханих зростуть, але на щастя, вони прекрасно в них впишуться, продемонструвавши вищий пілотаж достоїнств.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зірки радять Ракам пригальмувати – трудовий фанатизм небезпечний, хай живе неробство! Вам належить розібратися у собі на більш глибокому рівні, щоб відновити гармонію в душі.

Втративши повноваження або роботу, до якої прикипіли, не шкодуйте. Значить, там немає потенціалу для зростання, натомість ви збережете здоров’я. Не дозволяйте іншим вас експлуатувати.

Робота і здоров’я – речі взаємопов’язані. Щоб не хворіти, особливо маючи слабкий імунітет, трудіться заради задоволення. Якщо відчуваєте нездужання – значить займаєтеся шкідливою діяльністю. Слід робити тільки те, що наповнює енергією, одухотворює.

На фінансовій арені щаститиме. Радійте: все що заслужили, отримаєте сповна, борги повернуть з дивідендами, багато хто отримає щедру спадщину, допомогу таємних благодійників. Ресурсні збитки компенсуються.

У любові в одружених пар розквіт почуттів, серця б’ються в унісон, «ліві» пригоди скасовуються. Рік сприяє успішному перетворенню особистості, подружніх відносин. Нічого не бійтеся, стресостійкість нині висока.

Лев (23 липня – 21 серпня)

У Левів рік переломний, очікуються кардинальні зміни в кар’єрі, галузі співпраці, шлюбних та сімейних відносинах.

У роботі з’явиться маса спокус, які підштовхуватимуть до зловживань. Від керівництва краще дистанціюватися. І самі на керівній посаді наламаєте дров.

Гроші не будуть даватися просто так, їх потрібно заробляти кропіткою працею, постійно доводячи свою спроможність, а іноді і зовсім економити. Ідеально зайнятися самостійним бізнесом, інакше сядете на фінансову мілину.

Доленосне завдання для енергетики – знайти гідних друзів, однодумців, зайнятися громадською роботою, стати мудрим політиком, неформальним лідером. В результаті вас оточать люди, з якими буде відбуватися рівноцінний обмін енергіями, емоціями, враженнями.

Головне – позбутися від колишніх любовних зв’язків, які вичерпали свій ресурс. Якщо відчуваєте відсутність романтичних почуттів – трансформуйте відносини у дружбу. Втім, ви все одно будете кохані і бажані.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Діви побачать світ у новому ракурсі – ваш розум інтенсивно вбиратиме все прогресивне. У роботі покладайтеся на професійне чуття, дійте нестандартно, освоюйте інноваційні технології. Якщо робота не влаштовує, є шанси перекваліфікуватися. Заповітна справа, яка визначена для самореалізації, сама знайде вас. Бізнесменам варто відкласти старт масштабних проектів.

Вас чекає грошова удача, заснована не тільки на фортуні, а й на власних напрацюваннях. Ніщо не дається дарма, але робота вам буде в радість, а прибуток ви витратите на речі і заняття, які принесуть задоволення.

На любовному небосхилі нарешті сонячно, депресивні хмари розвіються. Закохуйтесь і насолоджуйтеся глибиною почуттів. Це рік повернення вдалих шансів, раніше втрачених. Беріть реванш!

Енергетика 2021 року змінюється, змусивши Дів модернізувати підхід до повсякденного життя, турботи про фізичне, духовне, емоційне здоров’я. Для духовної еволюції головне не зациклюватися на домашніх справах, це вимотує.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У Терезів очікується сприятливий рік. Те, що вас не зламало за минулі роки, зробило сильніше, і тепер будь-які перешкоди тільки стимулюють ентузіазм.

Для розвитку кар’єри слід більше активізувати професійне навчання. Ви неодмінно повинні контактувати з людьми високоосвіченими, що володіють філософським мисленням, викладачами. Пізнавайте чужу культуру, менталітет і розширюйте духовний кругозір.

Із фінансами очікуються складнощі – будьте напоготові. Може бути тяганина: податки, спадок, спільні гроші, борги, гонорари, штрафи. Контролюйте витрати, вчасно розплачуйтеся, кредитів не беріть.

На романтичному фронті везіння, лібідо на висоті: фліртуйте, закохуються, завойовуйте серця прихильників. Ваша любов окрилятиме, надихатиме, підніматиме до вершин блаженства, але тільки тих, хто цього заслужив.

Для внутрішньої гармонії і енергетичного балансу уникайте випадкових зв’язків, пліток,  не нав’язуйте власні погляди – вони непереконливі. Нехай вас не цікавить зайва інформація і пусті балачки, вони згубні для розвитку. Нікого не засуджуйте.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

У Скорпіонів рік – робочий, пронизаний форс-мажорним духом і ходінням над прірвою. У фінансах робіть подарунки, діліться, спонсоруйте інших, тоді втрати будуть мінімальними. Щоб матеріальні проблеми вирішувалися легко, більше сил приділяйте духовному розвитку. Необхідні кошти прийдуть дозовано.

У любові, сім’ї, стосунках з рідними також будуть відбуватися зміни, які виводитимуть із рівноваги. У багатьох Скорпіонів справа «пахне» розлученням, оскільки партнери схильні до неадекватних дій. Не поспішайте «рвати узи і узаконювати союзи».

На роботі трудіться з натхненням, будь яке захоплююче заняття, хобі, сприяє розкриттю творчих талантів. Девіз року: ставити інтереси, бажання оточуючих на п’єдестал, а власні запити відсунути на другий план.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Це рік фатальних подій. Варто виявити і визнати власні вади, фобії і перезавантажитися. Вам в цьому допоможуть, як ділові партнери, так і шлюбні. Щоб розбіжності не зруйнували вас як особистість, працюйте над недоліками, перетворюється, змінюйте себе. Підлаштовуйтеся під вимоги оточуючих – вони керують парадом.

У зв’язку із високою ймовірністю фінансової кризи і змін в роботі, варто економити. Інциденти на службі, проблеми в повсякденному житті можуть вибити з колії. Тут все не передбачувано.

У сфері здоров’я та енергетики нікому не переходьте дорогу, не ставте палиці в колеса. Якщо хтось дихає в спину, вчасно пригальмуйте, пропустивши вперед ентузіаста. Поступаючись, ви формуєте душевну гармонію в собі. Але якщо підете на принцип, зробите собі гірше.

На любовному фронті у пар настає період реставрації відносин. Форсувати події не можна, зараз обирає партнер, дайте йому час дозріти і запросити вас під вінець. Намагаючись активніше це зробити, ви підете проти течії.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

У Козерогів рік благополучний: ви матимете все, що хочеться, але без шику і вихваляння. «Дармового» не передбачено, отримаєте те, що заслужили.

На трудовому фронті вимагатимуть тотальної мобілізації сили. Перспектива ділового успіху очікує тільки справжніх трудівників, у яких все виконується ідеально. Відкоригуйте режим праці і дозвілля.

Для збагачення корисна будь-яка робота, де ви зможете інтелектуально і фізично викладатися на всі сто, вона стане «хлібним» місцем. Відточуйте професійну майстерність, вкладайте максимум енергії в щоденну працю і тоді грошей додасться.

У сфері енергетики організму, якщо відчуваєте нездужання, робота – найкращий порятунок і цілитель. Тих, хто сповідує здоровий стиль життя, доля обов’язково нагородить хорошим здоров’ям. Жити за чужий рахунок – значить знеструмлювати власні енергоресурси і деградувати.

Якщо ви дозріли для справжнього кохання, розваги та забави з романтичними пригодами вам протипоказані, візьміть тайм-аут. Ризикуєте впасти в ілюзію і спокуситися зовсім не тією особою, про що гірко пошкодуєте.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Для Водоліїв рік хороший, потрібно жити тут і зараз, насолоджуватися кожною приємною миттю. А майбутнє саме про себе потурбується.

У сфері бізнесу займайтеся улюбленою справою і отримуйте від цього задоволення. Регулярно робіть на фоні нудних буднів маленькі свята, щоб утриматися на плаву натхнення. Фортуна до вас прихильна і сприятиме виконанню потаємних бажань.

Фінансові промахи не загрожують, ви зумієте добре зміцнити матеріальне підґрунтя, завдяки власним зусиллям і удачі. Презентуйте нові проекти, творіть.

Наповнюйте особисте життя романтизмом, радійте, закохуйтеся! Беріть активну участь у долі дітей, коханих. У колі тих, хто вам дорогий, ви будете почувати себе чудово. Бережіть сімейне вогнище. Здоров’я вас не підведе, ви постійно будете брати енергію в творчості і роботі, відчувати свою унікальність.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Головне завдання року – підтримувати вогонь у сімейному вогнищі, стати зразковим сім’янином, а також дати можливість домочадцям поліпшити долю, стати досконалішими.

Якщо робота набридла, швидше за все, ваша справа не відповідає вищому покликанню або запитам соціуму, а творчий запал вичерпався. А механічно на автопілоті тягнути трудову лямку заради грошей не можна. У вас з’являться інші пріоритети, а кар’єра відійде на другий план.

Найприбутковіша діяльність – матеріально-технічне постачання, використання природних ресурсів, земельних володінь, здача в оренду житла, готельний бізнес. Благодійністю займайтеся таємно і в міру.

У фізичному і ментальному сенсі рік буде наповнений енергетичним дисонансом. Йде згортання багаторічних програм, які себе віджили і вже стали баластом. Не тримайтеся за минуле. Також не впускайте в душу малознайомих людей – допитливість згубна для психіки.

На інтимному фронті успішне перетворення. Холодна байдужість партнерів, яка засмучувала вас в минулому, уже позаду. Випадкових контактів уникайте – їх користь ілюзорна. Домашні клопоти будуть в радість.

«Сьогодні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...