«Зробили добре, але мало!»

Поділитися новиною

«Нарешті»,  «дочекалися», «строили, строили и наконец построили», «ура, Європа дійшла і до нас!» – такі відгуки ми чули від гадячан про нещодавно  відремонтовану вулицю Тельмана. Сnільки часу люди чекали цього ремонту, що мовчати просто не сила.  Тож представники редакції  вирушили до славнозвісної дороги поцікавитись у автомобілістів, чи усе зробили так, як би хотілось, чи, може, є  зауваження та пропозиції?

 

В’ячеслав і Катруся:

«Враження про дорогу складеться після зими. Зараз, звісно, дорога хороша. А якби так по усьому місту зробили, було б ще краще». 

 

 

Надія:

«Дорога хороша, ми задоволені. Якби ще зробили таку по всьому Гадячу. Жаль тільки, що наші дороги не відповідають транспорту, який по них їздить».

 

Іван:

«Я працюю у Гадяцькому райавтодорі 25 років. Так у Миргороді чомусь роблять дороги, а Гадяч стоїть на місці. Тому що у нас ні обладнання немає для такої роботи, ні коштів. Тому й працівники нічого не хочуть робити, бо зарплат не виплачують. Замкнуте коло».

 

Юрій:

«Дорога хороша, добре зробили. Хочу подякувати тим, хто проводив роботи. Молодці, добре зробили для міста і для людей. Чого не можна раніше було почати робити?  Зробили ж, і тоді, коли країна у такому скрутному становищі. Від автомобілістів щире спасибі!»

 

Микола 2:

«Та подобається все, але ж тільки мало її дуже. Треба було б побільше робити. Але маю сказати, що вона довго не простоїть. Самі розумієте, немає водостоку. Дощ піде – і «хана» їй буде. Та й після теперішніх ваговиків мало яка дорога цілою залишиться. Побачимо після зими, який він, той ремонт!»

Олександр:

«Полотно-то гарне, але ж це тільки покриття, і дорогою його назвати не можна. Вони ж грейдерами дорогу розчистили, та так і залишили те сміття. Після першого дощу те багно попливе  на дорогу, знову буде болото. Чому ж не довели усе до ладу? Якщо вже беретеся, то робіть і дренажну систему, і розмітку».

Дмитро:

«Моє враження про нову дорогу буде після першого дощу. Це тому, що рівень тротуару на новій дорозі нижчий від рівня дороги. І раніше діти у школу йшли по грязюці, а тепер зовсім пливтимуть по калюжах. Немає тротуару, водовідводу. Тож дощ покаже».

Микола:

«Дорога хороша, тільки якби ж вона скрізь така була. А то за стільки років зробили один участочок.  Якби й далі це діло продвигалося, а не стало, було б добре».

Як виявилося, народні думки розділилися. Звісно, приємно, що у місті з’явився ще один шматочок рівної дороги. Та все ж сумніви не покидають. Люди звикли, що завжди усе робиться абияк. Будемо сподіватись, що це не останній ремонт,  зроблений у Гадячі. Утім, час покаже.

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...