Чиновники різних мастей усі ці роки «дбали» за себе

Поділитися новиною

Шановна редакціє!

Так трапилося, і від цього ніхто не застрахований, я захворів і лікувався у хірургічному відділенні Гадяцької ЦРЛ, яке було повністю заповнене хворими, більшість з яких тяжко хворі. Від себе і багатьох інших, що лікувалися, вдячні усьому медичному персоналу  за нелегку, благородну працю в цей складний для держави і людей час, коли за 23 роки медична галузь недофінансовувалася.

Чиновники різних мастей усі ці роки «дбали» за себе, такі ж і закони недолугі створювали.

У нас в районі, звідки щоденно на мільйони вивозять природні багатства якісь невідомі власники «чорного золота», заводів, установок, і як наслідок такої діяльності – понівечені дороги, забруднене повітря, продукти, вода, овочі, фрукти, пасовища. Тисячі онкохворих, інфаркти, інсульти. У р-ні залізничного вокзалу майже жоден будинок онокобіда не обминула. Подібного не знає світ, щоб так із району витягувалися гроші, а для людей міста і району – нічого! Це ганьба! А так звані «екологічні кошти», обласні й районні, йшли, як у прірву, про це відомо лише  колишньому голові області та районним чиновникам. Ми цих коштів не відчули ні в екології, ні у покращенні лікування чи зниженні плати за газ, як це робиться у світі, де немає шахраїв. Наш район – один з найбагатших в Україні по надрах, родючих землях, унікальній природі, прекрасних людях. Тільки б жити, але через безробіття, погану екологію, застаріле медичне обладнання, захмарні ціни на ліки люди приречені на вимирання. На території міста розташований конденсатний завод (установка), від смороду якого люди задихаються і який не відповідає ніяким санітарним нормам. Ось новим керівникам району потрібно задуматися, як зберегти людей, особливо дітей і молодь, а не оформляти запаси земель сільських рад, річок, лісів, ставків. До речі, гадяцькі можновладці по землях перещеголяли навіть ненажерливого Януковича.

Хочеться вірити, що уроки Майдану не пройдуть даремно, люди на сході, заході, півдні і півночі прозріють, не будуть байдужими, а влада буде під щоденним контролем.

У Гадячі 23 роки ніхто ніколи і нікого не запитав, де подівся величезний м’ясокомбінат, елеватор, хлібозавод, райспоживспілка, заготконтора, автопарк, сільгосптехніка і багато іншого, що будувалося нашими людьми на наших очах у той час, як в інших районах дещо працює, а наше тодішнє керівництво кинуло і район, і людей напризволяще. Де ж візьмуться кошти на медицину, культуру, спорт, освіту, соціальні проблеми?

Україна переживає чи не найтяжчі часи своєї історії, і без підтримки кожного з нас її становлення буде довгим і складним. Як показали події на Донеччині і Луганщині, скільки ще є запроданців серед населення та перевертнів у погонах, що призвели до великих людських втрат. Відступати далі нікуди, треба пошвидше кожному задуматися, скинути бруд і різну облуду, триматися разом, берегти державу, бо ми – її діти, а також радіти життю, сонцю і кожному дню, бо життя надто  швидкоплинне і коротке.

З повагою, Олексій Клочан, почесний громадянин міста

3 коментарі до “Чиновники різних мастей усі ці роки «дбали» за себе

  1. Ай да молодець Олексій Митрофанович ! Що ж Ви так цю владу хаїте!!! Чи не були ви депутатом ? Чи не міняли Ви партії ? Чи не з рук з цієї влади отримали звання почесного громадянина міста ? А не задумувалися над тим, що можливо звання почесного громадянина Вам влада і дала за те, що з Вашої мовчазної згоди і потакання місто дійшло до такого стану ? Тож шановний, розпочніть із себе, скиньте бруд і облуду почесного громадянина, відмовтеся публічно від цього звання. Прикладом може Вам служити Патріарх Філарет – в день свого 80-тиріччя він не прийняв нагороду із рук Януковича. Чи слабо ?

  2. Ви Олексію гребли не менше інших,а тепер підлизуете зад,новій владі.Позор

  3. Все у цьому листі првавильно. Аж доки не дійдеш до його автора! Адже тут виникає справедливе обурення. Бо “шановний” автор ніколи, і не тільки за останні 23 роки, не був в опозиції до існуючих влад! Просто зараз подібні заяви – це всього лиш частина іміджу.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...