Що таке візи digital nomad та, в яких країнах вони стануть доступними у 2024 році.

Поділитися новиною

В останні роки, одним з популярних видів заробітку став віддалений фриланс. Ця тенденція дозволяє людям не тільки працювати вдома, а й з будь-яких інших точок світу. Це спричинило усвідомлення деяких країн, що залучення “цифрових кочівників” може сприятливо позначитися на їх економіці. Якщо є бажання урізноманітнити дозвілля, реєстрація в Elslots допоможе цьому, забезпечивши цілодобовий доступ до безкоштовних слотів.

Подробиці про тимчасові дозволи для “цифрових кочівників”

Спеціальні візи допомагають людям вирішувати робочі завдання за комп’ютером і законно перебувати в тій чи іншій країні. Для Європи термін перебування може продовжуватися понад три місяці, а інших країн, на кшталт США – понад терміни, зазначені в туристичних візах. Щодо вимог Вони можуть відрізнятися з урахуванням:

  • Конкретної держави перебування;
  • Наявності регулярної роботи в інтернеті або постійних замовлень;
  • Певного рівня місячного заробітку та інше.

Важливо знати, що є держави, які не пропонують digital nomad. Натомість там може бути шанс отримати дозвіл на проживання. Це спеціальний дозвіл на проживання для осіб, які мають фінансову незалежність. У деяких аспектах такий документ схожий на візи “цифрових” мандрівників.

ТОП-5 держав для “віддалених працівників” цього року

23 лютого 2024 року, на сторінках Travel Off Path з’явилася стаття про п’ять найкращих країн для “цифрових кочівників”. Однією з них вважається ПАР, але для отримання візи на строк до 3 років потрібно заробляти близько 55 000 доларів/рік. Також, щоб пробути в країні понад пів року, людям доведеться пройти реєстрацію у місцевій податковій службі.

До переліку найкращих місць для віддалених працівників також увійшли: Японія, Південна Корея, Філіппіни та Андорра. Найбільші вимоги до річного доходу пред’являються у Японії (близько 68.3 тис. доларів). Щодо Філіппін, людині треба мати мінімум 24 000 доларів на рік (віза видається на 12 місяців з можливістю продовження). А, в Андоррі є ліміт на 50 “кочівників” одночасно. І, нарешті, охочим відвідати Південну Корею, можна очікувати візу на 2 роки, але дохід не повинен бути меншим за 65 тис доларів/рік.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...