Що може штучний інтелект у лінійці Samsung Galaxy S24

Поділитися новиною

Хоча в класичному розумінні той штучний інтелект, який сьогодні на слуху, ніяк не дотягує до визначень Тьюрінга, він уже вміє багато чого. Мініатюризація виробництва чіпів дає змогу розробляти процесори із ШІ, що мають кращу продуктивність за менших енерговитрат. Таким чином вирішується, поки що частково, вічна проблема з нестачею обчислювальних ресурсів.

Не дивно, що відома південнокорейська компанія також вирішила скористатися перевагами цієї технології, випустивши лінійку Samsung S24. Багато можливостей цих смартфонів пов’язані саме із використанням ШІ. 

Хоча й без штучного інтелекту смартфон отримав чимало покращень, які, без сумніву, будуть оцінені споживачами, у тому числі українськими. Придбати новинки можна за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/smartfony/brand-samsung/.

Отже, розглянемо деякі нові можливості Samsung S24.

Робота із текстами

Так, багато експертів вказують на значні покращення під час роботи із текстами. Наприклад, функція Tone Changing. З її допомогою можна легко модифікувати стиль усього тексту або його частин. 

Можливостей штучного інтелекту вистачило, щоби пришвидшити та покращити якість перекладу записаного диктофоном голосу в текст. Мало того, тепер будь-який текст може бути озвучений. 

Синхронний перекладач — теж дуже корисна «фішка». Тепер можна без проблем спілкуватися із закордонними друзями практично в режимі реального часу. Щоправда, на сьогодні в застосунку є не всі мовні пакети.

Графіка

Ми вже звикли, що в сучасних браузерах активно використовуються технології пошуку контенту за картинкою. Тепер такою можливістю можуть скористатися і користувачі Galaxy S24. 

Покращений функціонал застосунків, які спеціалізуються на обробці відео та фото: додавати сторонні об’єкти чи домальовувати фон тепер можна значно простіше та швидше.

Дизайн, матеріали

Лінійка представлена моделями в чотирьох кольорах: класичному чорному, а також сірому, жовтому та фіолетовому. Використання матового покриття робить смартфони візуально більш витонченими та елегантними. 

Фронтальна та задня панелі захищені загартованим склом класу Gorilla Glass Victus 2. Розміри зросли незначною мірою, отже гаджети залишилися достатньо компактними, не втративши зручності в користуванні. 

Екран, камери

Уперше у смартфонах від Самсунг екран став повністю пласким, позбавившись заокруглених граней. Однак, стосується це тільки версії Ultra. Матриця AMOLED 2X Quad із підтриманням стандарту HD та діагоналлю 6.8 дюймів отримала адаптивну частоту оновлення (1-120 Гц). 

Камери в поєднанні із розумними функціями покращення зображення дають змогу робити знімання відео та фото із професійною якістю. 

Загалом новинки від Samsung, вартість яких коливається в межах від 38 до 72 тисяч грн — без сумніву, гарна інвестиція та альтернатива більш дорогій техніці від Apple.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...