Провайдер Thunderkick представив 12 Bolts of Thunder — реліз відбудеться в першій половині 2024 року

Поділитися новиною

У цьому місяці вийде слот “12 Bolts of Thunder” від розробника Thunderkick. Гра полягає в тому, щоб зібрати символи молота для виграшу пов’язаних призів. Попри перше враження від скромної винагороди, загальний вигляд слоту свідчить про те, що новинка вразить навіть найвибагливіших гравців. Особлива увага приділяється теплому золотавому світлу та іншим ефектам під час фріспінів, що додає додатковий інтерес. Атмосферу також підкреслює відповідний саундтрек, зробивши весь досвід ще приємнішим.

Технічна складова

Одним з ключових елементів привабливості гри є можливість серйозного покращення сходинки призів з молотами під час фріспінів. Стандартна та бонусна гра відбуваються на ігровій області з 5 барабанами та 20 лініями виплат. Високий потенційний виграш поєднується з високою волатильністю математичної моделі, а стандартний рівень повернення до гравця (RTP) становить 96,15%. Отже, грати в цей слот буде не менш захопливо, ніж у вічну класику crazy fruits грати безкоштовно.

Ігрові символи представлені унікальним поєднанням міфічно стилізованих роялів, класичних іконок слотів. Серед низькооплачуваних символів зустрічаються гральні карти від J до A, які приносять виграші від 1.5x до 3x ставки за комбінацію з 5 штук. Високооплачувані символи включають:

  • підкову;
  • дзвіночок;
  • BAR;
  • 777.

Вайлд замінює всі інші, крім скаттера та символів молота.

Додаткові відомості гравцям

Символи молотків можуть з’явитися на барабанах під номерами 2, 3, 4. Коли на екрані з’являється не менше 4 молотків, гравці отримують виплату залежно від кількості видимих зображень, що відповідають призу в таблиці виплат. У головній грі за з’явлення 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 молотків нараховуються виграші у розмірі 2x, 5x, 10x, 15x, 20x, 50x, 100x, 500x, 1,000x ставки відповідно. Під час фріспінів значення можуть бути збільшені. Гравці отримують 6, 9, 12 безкоштовних спінів, коли на барабанах з’являються 3, 4, 5 скаттерів.

Кожен раз, коли відбувається виграш з молотками, рівень призов в таблиці виплат підвищується. Максимальна кількість підвищень – 5, на найвищому рівні за з’явлення 12 молотків нараховується виграш у розмірі 30,000x ставки. Кожен подібний виграш також дарує додаткові 3 фріспіни. Таблиця виплат скидається, коли гравці повертаються до основної гри. Бонусна покупка надає можливість отримати доступ до раунду фріспінів за 100x загальної ставки. Ймовірність виграшу при використанні цієї функції складає 96.5%.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...