Що принесе використання молота Тора в 12 Bolts of Thunder від Thunderkick

Поділитися новиною

Онлайн-ігри з атрибутикою зі скандинавської міфології подобаються багатьом користувачам. З цієї причини, “12 блискавичних ударів” багатьом припаде до смаку. Тут студія Thunderkick включила геймплей 5х4 з 20 лініями виплат, на якому можна виграти до х30 000 за одну сесію.

При цьому консоль має високу дисперсію з максимальною віддачею на рівні 96.15%. А, що стосується початкових вкладень, знайти Тора можна за 0.10 – 100 монет на обертання. Разом з тим, можна використовувати безкоштовну версію гри, доступну в онлайн казино Ельслотс, де пропонується великий асортимент машин різної тематики.

Трохи про дизайн консолі та базові виплати

Обертання барабанів відбуватиметься у хмарах, що ширяють на денному небі. При цьому, сітка розташовується праворуч, а ліворуч стоїть сходи рівнів з поточними коефіцієнтами виплат. Щодо символів, для отримання призу треба зібрати від 3 до 5 однакових значень:

  • J, Q, K, A, х0.5 – х3;
  • Підкова, х1 – х5;
  • Дзвін, х1.5 – х10;
  • Зелений Бар, х2 – х15;
  • Три червоні сімки, х2.5 – х20;
  • Диким символом виступають Закриті віконниці, а Розкидом – Молот Тора.

Якщо гравцю вдається зібрати від чотирьох іконок із молотом, запускається функція “Переможного удару”. Вона передбачає розіграш одного з чинних призів зі сходів коефіцієнтів. Для базових обертань, винагорода може становити від х2 до х1000. При цьому, молотки з’являються лише на середніх котушках.

Нюанси активації бонусних обертань

Якщо користувач зможе отримати 3, 4 або 5 молотів Тора, йому відкриється раунд фріспінів. Іншими словами, в обмін він отримає 6, 9 чи 12 бонусних обертань. Якщо в ході обертань вдається зробити “Переможний удар”, призи на сходах збільшуються, як і рівень профіту.

Поліпшення можна здобути лише п’ять разів, але найвищим призом буде х30 000. Разом з тим, будь-який удар перемоги дає три додаткові обертання до наявних. А, при закінченні рівня та переході в основну гру, коефіцієнти сходів скидаються. І, нарешті, щоб не чекати на запуск безкоштовних спінів, їх можна купити за х100 від ставки.

В цілому, атмосфера гри виглядає заспокійливо. Але, це доти, доки не запуститься бонусний раунд. Разом з тим, гра має інтуїтивно зрозуміле керування та режим автообертань, що допоможе новачкам швидше розібратися в ній.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...