Як орендувати побутівку в Києві?

Поділитися новиною

Побутівки (модульні будівлі) – універсальний варіант, що використовується як для довгострокового, так і тимчасового проживання, відпочинку чи роботи. Служити вони можуть офісом, тимчасовим житлом на будівництві, магазином або складом. Це чудове рішення для тих, хто хоче отримати ефективне та недороге місце перебування/розміщення під ті чи інші потреби.

Таку послугу, як оренда побутівки в Києві, запропонують в компанії «Булава Транс». Тут в наявності безліч моделей житлових вагончиків, які ще й додатково укомплектовані:

  • тамбуром;
  • санітарним модулем.

Також в побутівках передбачено наявність кухонної зони (спеціальної локації для зберігання кухонного приладдя, посуду).

Особливості побутівок

Сучасні побутівки обладнані відповідно до всіх норм європейських стандартів. Конструкції, залежно від класу, виготовляються з металу чи дерева.

Каркас житлових побутівок виключно металевий, він більш надійний та довговічний. Тому перевозити їх можна не побоюючись, що після, наприклад, десятого перевезення побутівка розвалиться. З металевим каркасом це виключено.

Переваги побутівок

На сьогодні оренда побутівок стала настільки поширеною в різних галузях (сільське господарство, будівельні роботи), що це гнучкий і недорогий сервіс. Оренда таких виробів – очевидна економія. Послугу можна отримати за доступною вартістю.

Крім іншого, серед плюсів оренди побутівок – можливість вибору дизайну та розмірів.

Відзначають зручність транспортування через мобільність конструкції. Це дає змогу перемістити житлову локацію, офіс фірми, склад продукції в будь-яке місце.

Так, після закінчення використання побутівку можна швидко перевезти з об’єкта за допомогою крана- маніпулятора.

Якщо виріб підібрано правильним чином, забезпечено надійні експлуатаційні характеристики, довговічність блоків. У середньому термін служби житлових побутівок, за умови мінімальних переміщень, сягає 15 – 20 років.

Також побутівку можна швидко встановити та так само оперативно ввести в експлуатацію.

Чому варто звертатися до надійного постачальника?

В такому разі замовник отримає в оренду продукцію високої якості, а також професійну підтримку на кожному етапі співпраці. Надійна компанія зазвичай спеціалізується на такому сервісі плюс займається продажем побутівок-вагончиків. До того ж застосовується персональний підхід до кожного замовника, пропонується продукція різних модифікацій з урахуванням специфічних потреб клієнта.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...