Як правильно підібрати ревізійний люк для ванної ?

Поділитися новиною

Однією із таких непомітних речей є ревізійний люк. І якщо металопластикові вікна або меблі ми підбираємо гранично уважно, то люки та інші деталі, що не дуже часто використовуються, ми купуємо практично навмання. У результаті страждає і комфорт, і дизайн, і затишок.

Які бувають люки?

Почнемо, зрозуміло, із розмірів. У цьому відношенні на вас не чекатимуть підводні камені.  Найкращій виробник ревізійних люків в Україні компанія Lukster, яка пропонує якісні люки, які підійдуть під будь які розміри та вимоги. Якщо таких люків немає, ви можете зробити люк на замовлення. Тим не менш, багато професійних будівельників знають стандарти ревізійних люків і заздалегідь роблять отвори відповідного розміру.

Як приховати люк?

Найчастіше люк намагаються приховати від цікавих очей, оскільки його зовнішній вигляд (люк може досягати розмірів 80 на 80 сантиметрів) псує дизайн ванної або кухні. Є кілька способів приховати ревізійні люки , їх вибір залежить від того, яке покриття ви вибрали як зовнішнє оздоблення ванних кімнат.

Якщо в потрібному приміщенні покладено плитку – люк можна виконати таким чином, що він зіллється із загальним інтер’єром. Добре виконаний євролюк ви навіть не помітите – він ідеально зливається з поверхнею, а зовнішні краї промазуються силіконом, що і шви між плитками. Аналогічна ситуація і з фарбуванням, і шпалерами. Єдине, що від вас потрібно – правильно підібрати колірну гаму. Як правило, відкриваються ревізійні люки не ручкою, а спеціальним механізмом.

Матеріал, з якого виготовляється ревізійний люк, – ще один фактор вибору. Існує два найбільш практичні варіанти – це метал або пластик. Варто зазначити, що саме пластику віддають свої голоси більшість споживачів. Він не боїться вологи, він легкий, його можна облицьовувати потрібним матеріалом. На закінчення варто відзначити, що на особливу увагу заслуговують рама і петлі люка, які повинні бути виконані максимально надійно, так як саме вони можуть вийти з ладу, тріснути, погнути в процесі експлуатації.

Компанія «LUKSTER»

Телефон (068) 303-37-05

E-mail info@lukster.com.ua
Адреса м. Київ, 02132, вул.Зарічна 1г, офіс 9, (2 поверх).
Сайт: Lukster.com.ua

LIVE OFFLINE
track image
Loading...