Варіанти реєстрації на Parimatch для українських користувачів

Поділитися новиною

Паріматч Реєстрація – це обов’язковий крок перед тим, як вибирати спортивне змагання і робити ставку. Без реєстраційних заходів не можна укладати парі реальними грошима. Перед тим, як відбувається в Паріматч реєстрація, рекомендується обов’язково ознайомитися з правилами закладу. Саме цей документ регламентує всі операції, що відбуваються на сайті лідера беттінгу.

Слід зазначити, що в Паріматч Україна реєстрація не передбачає можливість зміни введених даних. Виняток становить тільки пароль, який користувач може змінити в будь-який час. Також необхідно нагадати, що один беттор може зареєструвати не більше одного ігрового рахунку. Після реєстрації ви отримуєте повноцінний доступ до особистого кабінету.

Що потрібно зробити що б зареєструватися в Паріматч

Нові клієнти, які проходять реєстрацію, повинні вказати адресу своєї електронної пошти, контактний номер телефону, а також місто і країну проживання. Надзвичайно важливим пунктом є поле Валюта рахунку. В Україні, як тільки закінчується в Паріматч Реєстрація, учасники можуть укладати парі на гривні. У Паріматч реєстрація також має на увазі вибір секретного питання, відповідь на яке буде знати тільки користувач. Лідер беттінгу пропонує відповісти на такі питання, як “Дівоче прізвище матері”, “Дата народження батька”, “Перша школа” або “Пін-код”. Крім того, для завершення реєстрації знадобиться введення і підтвердження оригінального пароля користувача.

Парі матч реєстрація з бонусом https://gra5.tv/bonuses/ відбувається найчастіше. Це означає, що беттори отримують після завершення реєстраційних заходів на свій рахунок певні бонуси.

Хто може зареєструватися Паріматч

Абсолютно всі громадяни України, які досягли повноліття, мають право заводити свій аккаунт і укладати парі. У Паріматч Реєстрація доступна лише тим, хто досяг 18 років. Більше ніяких обмежень надійний букмекер не висуває до своїх клієнтів.

Верифікація акаунта Паріматч

Яка процедура підтвердження особи, коли вже відбулася в Паріматч Реєстрація? Компанія прагне дотримуватися суворих фінансових стандартів. Це гарантує безпеку всіх користувачів під час розміщення ставок. Ось чому слід серйозно ставитися до верифікації. Лідер беттінгу хоче переконатися, що дотримуються вимоги (KYC) і боротьби з відмиванням грошей (AML). У Паріматч реєстрація обов’язкова.

Для забезпечення безпеки клієнта під час використання продуктів кожен букмекер пропонує верифікацію. Ось чому запитують підтвердження номера телефон, коли відбувається в Паріматч реєстрація. Після цього потрібно, щоб усі користувачі надали офіційні документи, що засвідчують особу, перш ніж виводити будь-які кошти. Це зупиняє шахрайську діяльність на рахунках і захищає користувачів. Процес досить швидкий, і можете приступити до Паріматч Реєстрації ставок або виведення коштів, як тільки пройдена верифікація.

Бонус за реєстрацію Паріматч

У Паріматч реєстрація дійсно відбувається швидко. У цьому можна не сумніватися. Про це свідчать відгуки досвідчених гемблерів. За наявності бонусів грати вигідніше.

Список бонусів:

  • бонус на перший депозит;
  • програма лояльності;
  • матч+;
  • експрес+.

У Парі матч реєстрація з бонусом вкрай вигідна – вона дає можливість беттору заощадити кошти, скориставшись промокодом. Компанія Parimatch, заснована 1996 року, є однією з найбільших лідером індустрії розваг у галузі. Це пояснює, чому це одна з найбільш затребуваних надійних букмекерів. У Паріматч Україна реєстрація вигідна, дає змогу переконатися в чесних намірах обох сторін.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...