Від чого залежить якість гелієвих кульок

Поділитися новиною

Усі дорослі й діти люблять повітряні кулі. Дійсно, майже неможливо уявити дитяче свято або будь-яку іншу урочисту подію, чи то день народження, чи то ювілей, чи то весілля, чи то річниця, без цих чарівних атрибутів. Будь-яке торжество здатне перетворитися на справжнє диво, просто додавши кілька яскравих повітряних куль. Адже ці вироби з гелієм можуть стати ідеальним сюрпризом, навіть якщо немає конкретної причини для свята.

Якщо наближається день народження вашої маленької дитини, дорогої жінки, сестри або навіть бабусі, і ви плануєте влаштувати веселий захід серед рідних і близьких, сповнений різноманітних конкурсів, ігор та розваг, то необхідно заздалегідь замислитися над тим, де можна замовити унікальні прикраси з повітряних кульок.

Звичайно, існує безліч організацій і приватних осіб, які пропонують цю послугу. Однак не кожна з них здатна надати гелієві кульки, які об’єднують у собі найвищі стандарти якості та безпеки. Головним чинником тут є матеріал, з якого виготовлено кулю. У разі якщо її виготовлено з недорогої гуми, існує ймовірність, що вона може лопнути в найневідповідніший момент. Подібна ситуація може виявитися особливо неприємною, особливо якщо свято попереду, і немає можливості придбати аналогічні повітряні вироби в іншому місці.

Багатьох цікавить питання про те, скільки часу гелієва куля здатна залишатися прикріпленою до стелі, не знижуючись. Цей момент залежить від різних чинників:

  1. Якість матеріалу кулі. Важливо, щоб гума, з якої виготовлено кулю, була найвищої якості, щоб запобігти втратам гелію через мікроскопічні пори.
  2. Коректність зав’язування вузла. Для того щоб газ залишався всередині кулі, необхідно переконатися в надійності зав’язаного вузла, інакше гелій буде поступово виходити назовні.
  3. Об’єм гелію. Що більше гелію міститься в кулі, то довше вона зможе утримуватися біля стелі. Однак важливо не перевантажити виріб гелієм, оскільки це може пошкодити його структуру.

Зазвичай, гелієві кульки з латексу буде закріплено біля стелі протягом 48 годин після її наповнення газом. А ось фольгована куля, навпаки, здатна зберігати свою форму і залишатися в повітрі протягом цілих 10 днів. Крім того, вона повільніше втрачає висоту порівняно з латексною кулею. Цікаво, що з фольгованих кульок можна створювати різноманітні фігури, що робить їх ще більш привабливими для прикрас.

К вашим послугам магазин повітряних куль: https://skyshar.com.ua/ua.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...