Стероїди в бодибілдингу: вплив на зовнішній вигляд і фізичну форму

Поділитися новиною

Анаболічні стероїди посіли вагоме місце в бодибілдингу. Спортсмени по всьому світу використовують їх для допомоги організму під час тренувань, перед відповідальними змаганнями. Ці препарати можна придбати без рецепта в інтернет-магазині.

Вплив анаболіків на організм спортсмена

Існує велика кількість анаболіків, які здатні допомогти спортсмену отримати гарне й витривале тіло. Але всі вони мають однаковий вплив на організм спортсмена. Ці ефекти називають анаболічними, і вони наступні:

  • помітне збільшення м’язів (5-10 кг на місяць);
  • підвищення силових показників;
  • покращення ККД при силових навантаженнях та витривалості;
  • збільшення кількості еритроцитів у крові, завдяки чому клітини та тканини повною мірою насичуються киснем;
  • зміцнення та підвищення щільності кісток;
  • зменшення жирових відкладень шляхом активації обмінних процесів та розпаду жирових клітин.

Крім всього перерахованого вище, спостерігаються підвищення апетиту, посилення статевого потягу, поліпшення настрою. На сайті пропонується продаж спортивної фармакології за найкращими цінами та з величезним вибором товарів.

Більшість спортсменів залишають позитивні відгуки щодо дії анаболіків на їх організм. Якщо їх систематизувати, можна виділити наступні результати.

  1. Пептиди сприяють збільшенню м’язової маси та сили, а це корисно для спортсменів, які займаються силовими видами спорту. Вони допомагають покращити анаболічний баланс в організмі, що призводить до зростання м’язових тканин.
  2. Допомагають зменшити жирові відкладення, роблячи фігуру більш сухою та виразною. Атлети часто включають їх в курс зниження жиру та при підготовці до змагань.
  3. Один з ключових бенефітів стероїдів полягає в їх здатності зберігати м’язову масу при дефіциті калорій. Спортсмени мінімізують втрату м’язової маси під час зниження ваги.

Також більшість препаратів мають короткий період напіврозпаду, тому їх дія швидко проявляється та зникає з організму. Це дозволяє легше контролювати їх вплив.

Рекомендації щодо вживання стероїдів

Як і будь-який фармацевтичний препарат, анаболіки мають рекомендації до вживання, визначену тривалість курсу, побічні ефекти тощо. Щоб отримати бажаний результат, слід дотримуватися певних рекомендацій. Вони прості, лише слід відповідально до цього віднестись:

  • не слід комбінувати декілька препаратів без призначення лікаря;
  • вкрай не рекомендується продовжувати курс понад рекомендований період;
  • не слід використовувати гормони жінкам (винятком є препарати з високою анаболічною активністю);
  • не потрібно приймати стероїди особам віком до 25 років;
  • важливо включити у програми тренувань післякурсову терапію після основних анаболіків для відновлення всіх процесів в організмі.

Дотримуючись цих рекомендацій, можна зменшити ймовірність виникнення побічних ефектів до мінімуму (1% і нижче), при цьому зберегти всі результати, досягнуті при прийманні пептидів.

Вживайте анаболіки свідомо

Попереджаємо, що анаболічні стероїди належать до препаратів спортивної фармакології. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Якщо ви прийняли рішення вживати анаболіки, зверніться до лікаря. Ви разом з ним зможете визначити тривалість курсу й дозування, з огляду на фізичний стан вашого організму та поставлені задачі перед препаратом. Завдяки цьому ви зможете нівелювати появу небажаних результатів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...