Вживані авто з Норвегії та США: максимальна економія та гарний технічний стан

Поділитися новиною

Для багатьох українців придбання вживаного авто з-за кордону – гарна можливість стати власником машини у топовій комплектації та з невеликим пробігом за 50-70% від її реальної вартості. Сучасні аукціони пропонують велику кількість автомобілів на ходу в хорошому стані або з мінімальними пошкодженнями під недорогий ремонт.

Вживані авто з Норвегії

Норвегія стає все більш популярним європейським напрямом для пригону транспорту в Україну, адже місцеві закони завжди на боці споживача. Крім того, норвежці дуже відповідально ставляться до безпеки дорожнього руху. Це означає, що автомобілі їздять по гарним дорогам і на якісному пальному, а власники підтримують машини у відмінному технічному стані, не забуваючи про регулярні техогляди.

Переваги авто з Норвегії:

  • сувора перевірка транспортних засобів, що потрапляють на вторинний ринок;
  • нижча ціна, адже норвежці не сплачують податок на продаж автомобіля;
  • великий вибір вживаних електромобілів (Норвегія – світовий лідер за кількістю цього виду особистого транспорту на душу населення);
  • продаж великої кількості авто з гарантією для додаткової безпеки покупця.

Вторинний ринок країни пропонує машини європейського, американського, китайського та південнокорейського виробництва під будь-які потреби та бюджет. Тут знайдеться модель для особистого чи комерційного використання, наприклад, як екіпажу служби таксі. При покупці електрокара доступні різні фінансові пільги від держави.

Nissan Leaf (2018)

Автомобілі з США

Топові американські аукціони – Copart, IAAI, Manheim – добре відомі в усьому світі, адже тут легко придбати практично будь-який автомобіль. Скориставшись послугами досвідченого посередника Bex Auto, клієнти отримують бажану машину максимально швидко (30-60 днів) і в заявленому технічному стані.

Переваги авто з США:

  • величезний вторинний ринок з різноманітними марками та моделями;
  • автоматичне падіння вартості вживаного автомобіля при продажу (до 50%);
  • краща комплектація, що майже завжди включає АКПП і клімат-контроль;
  • прозорість історії транспортного засобу (продавці не скручують пробіг, щоб не отримати великий штраф, а факти ДТП, крадіжки, затоплення тощо перевіряються за допомогою спеціальних інструментів);
  • щоденна поява великої кількості нових лотів.

Найчастіше українські автомобілісти купують із США машини марок Volkswagen, Ford, Land Rover, Mercedes-Benz, Nissan, BMW. Зростає тенденція на придбання вживаних електрокарів: не лише популярної американської Tesla, а й цілком конкурентних марок китайського, європейського та південнокорейського походження.

Б/в електромобіль у гарному стані з-за кордону

Електрокари – екологічний та економічний вид особистого транспорту, що має доволі високий попит серед українських автомобілістів. В Україні поступово розширюється інфраструктура для заряджання та обслуговування електромобілів, тому все більше водіїв пересідають на них, бажаючи економити на паливі та сервісі, якого постійно потребують машини на бензині чи дизелі.

Volkswagen e-Golf (2017)

Порівняння авто в кузові хетчбек, доступних для купівлі з Норвегії та США

МодельVolkswagen e-Golf (2017)Nissan Leaf (2018)BMW i3 (2017)
Ціна18300$15000$14400$
Тип батареїЛітій-іоннаЛітій-іоннаЛітій-іонна
Місткість батареї35,8 кВт40 кВт33 кВт
Потужність двигуна136 к. с.109 к. с.170 к. с.
Запас ходу∾ 201 км∾ 270 км∾ 190 км

Для придбання вищеназваних або інших електрокарів з Норвегії чи США звертайтесь до спеціалістів компанії Bex Auto.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...