Знайомимось з китайським божеством заможності у релізі Temple of Prosperity від Play’n GO

Поділитися новиною

Консолі на азійську тематику зазвичай, мають певні символи багатства та вдачі. Тому, цього разу, провідний виробник азартних ігор Play’n GO вирішив взяти за взірець китайського бога Кайшена. Тож, коли гравці опиняться всередині Храму Процвітання, вони побачать не лише стандартні позначки, але й подарунки від бога Заможності.

Ця консоль має каскадну механіку та здатна забезпечити максимальний профіт у х10 000 до ставки. Вкладення на один спін становлять, від 0.10 до 100 монет. Але, не варто впадати у розпач, бо слот можливо запустити безкоштовно. Тест-драйв поширюється і на інші популярні igrovye avtomati, що мають гарну віддачу, дисперсію та високий рівень бонусів.

З приводу Temple of Prosperity, варто додати про наявність підвищеної волатильності та мінливого RTP. Тобто, віддача тут коливається від 84.20 до 96.20%. Але, в цьому випадку гарним нюансом є наявність чотирьох прогресивних джекпотів, де максимальним профітом є х1000 до ставки.

Подарунки від стандартного рівня

Базова гра, яка має всі ознаки давнього даосизму, пропонує подивитися на чудовий сад, у якому базується храм Кайшена. А, щоб отримати певні винагороди, потрібно зібрати від 6 і більше позначок в рядок. Серед послідовностей можна зустріти:

  • Позначки гральних карт, що мають великі виплати х2 або х3 за збіг 10+ символів;
  • Іконка червоної рибини принесе до х8, а “Зелений дракон” – до х12;
  • Але, якщо гра видасть комбо з 6-10 “Червоних драконів”, гравці отримають від х2 до х20 до ставки;
  • Варто звернути увагу на бонусні осередки: Зелений жетон, монету Кайшена та Золоту монету джекпоту.

Кожна окрема комбінація може принести чимало досвіду, тому що події цієї гри важко передбачити, адже, Кайшен нагороджує лише гідних людей. Отримати призи допоможуть каскади, опція колекціонера та фріспіни. Ба більше, ігровий процес можливо розпочати на будь-яких пристроях, включно зі смартфоном.

Особливості бонусів Храму Процвітання

Temple of Prosperity використовує швидку зміну символів завдяки каскадам, які зупиняються лише за відсутності певних зображень. Але, якщо на екрані з’являються Золоті монети, гравець отримує звичайні множники від х1 до х10. За умови появи колекційних монет, є можливість отримати один з чотирьох джекпотів: х25, х100, х250 або х1000.

Щодо безкоштовних раундів, потрібно зібрати лише мінімум три Зелених жетони. Наприклад, отримавши 3 або 4 скатери, гемблер візьме участь у 8 або 13 фріспінах. А, за умови потрапляння Розкидів на 5 позицій, гра перейде у режим 18 “вільних обертів” з коефіцієнтом х2.

Також, фріспіни мають два різних етапи. Якщо, під час першого раунду випадає 5 скатерів, множник ставки зросте до х3. Третій етап активується за умови збігу ще 5 символів Розкиду та, надає вже х5. До того ж кожний з додаткових раундів має по п’ять фріспінів. А взагалі, можна отримати до 28 обертів на одну сесію.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...