Гадячанину Богдану Параці просять присвоїти звання Героя України посмертно

Поділитися новиною

“Шановний пане Президенте!
Прошу Вас присвоїти звання Герой України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини Параці Богдану Миколайовичу”, – петицію такого змісту розмістив 11 вересня батько полеглого Захисника Микола Парака.

 
Парака Богдан з першого дня повномасштабного вторгнення добровільно став на захист України  у складі 226 батальйону ТРО, окремого диверсійного спецпідрозділу ГУР МО «KRAKEN» героїчної бригади «Азов». 25 березня у боях за село Вільхівка (Харківський район) батальйон втратив шістьох бійців. Серед них був і Богдан


Народився Богдан Парака 1 березня 1999 року в місті Гадячі Полтавської області. Був єдиною дитиною в батьків. Після закінчення школи вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ, який успішно закінчив у 2020 році. Певний час працював помічником адвоката у Харкові. Життєві та професійні перспективи Богдана перервало повномасштабне вторгнення. Без вагань 23-річний юнак з позивним Полтава добровільно стає на захист Батьківщини. 

Загибель Богдана стала жахливою звісткою для Гадяча, першого на колінах місто зустрічало саме його. Адже усі, хто знав його, пам’ятають доброзичливого, відкритого, щирого, відповідального, завжди готового прийти на допомогу юнака. 

Підтримати петицію можна тут.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...