На Гадяччині не відключатимуть світло споживачам у день тренування застосування ГПВ

Поділитися новиною

14 вересня обленерго матиме тренування із застосування графіків погодинного відключення електроенергії з умовно-реальними діями персоналу. Для споживачів відключень не планують.

Про це повідомили 12 вересня.

Цей захід матиме суто тренувальний характер. Важливо, що «Полтаваобленерго» не відключатиме світло 14 вересня. При цьому у день тренування на Полтавщині можуть бути аварійні відключення чи планові ремонтні роботи.

Тренування відключення світла

Тренування проводиться, щоб споживачі «Полтаваобленерго» мали алгоритм дій у разі застосування графіків: починаючи від першого кроку, коли фахівці обленерго отримують ліміти споживання від «Укренерго». Потім визначають графік і публікують оголошення про відключення на наступну добу.

Після застосування в області графіку, інформація про відключення буде доступна в сервісах Особистий кабінет, в Телеграм-каналі та Viber (після проходження реєстрації), де споживачі можуть ознайомитися з часом початку та закінчення відключення електроенергії за їхньою адресою.

У день тренування відпрацюють канали комунікації зі споживачами через операторів кол-центру. Номери для зв’язку:

  • 0532510910;
  • 0503059910;
  • 0972020207;
  • 0931702533;
  • 0800305035 та додаткові телефони в об’єднаних філіях і дільницях.

Додаткові номери працюватимуть під час тренування 14 вересня, а також під час застосування в області графіків погодинного відключення електроенергії. За ними можна проконсультуватися виключно щодо відключень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...