Pin-Up команда бере активну участь в благодійних та гуманітарних проєктах

Pin-Up проєкт Line-Up

благодійність Pin-Up

Поділитися новиною

Pin-Up Foundation — благодійний фонд, який активно підтримує українців, постраждалих під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Фонд PIN-UP має програми, які націлені на різноманітні напрями діяльності. Pin-Up команда співпрацює з волонтерами та неурядовими організаціями, щоб підтримати тих, хто цього потребує найбільше.

Благодійність Pin-Up Україна: яка допомога була надана

Команда Pin-Up демонструє свою патріотичну позицію та незламну волю допомагати кожному українцю, який постраждав від бойових дій. Благодійний фонд Pin-Up Foundation організував ряд проєктів, спрямованих на підтримку тих, хто опинився у скрутній ситуації внаслідок війни. Наприклад, евакуаційні рейси до Європи родин, які втратили житло через війну, або підтримку ВПО та малозабезпеченим родинам гуманітарною допомогою. Крім цього, фонд відповідає на запити медичних закладів, закуповуючи необхідні медикаменти та матеріали, забезпечує населення у прифронтових регіонах харчовими продуктами та речами першої необхідності.

Також Pin-Up команда допомогла Харкову, оснастивши пункти обігріву у місті буржуйками, генераторами, конвекторами та іншим обладнанням, а також закупила потужні генератори для котелень Харкова та метрополітену, щоб забезпечити їх безперебійну роботу в умовах дефіциту електроенергії.

Під час гуманітарної та рятувальної місії волонтери організації PIN-UP Foundation виконали низку важливих завдань з надання допомоги мешканцям Херсона. Зокрема, в рамках місії було доставлено 10 тонн води, медикаментів, 5 тонн корму для тварин, харчових продуктів та засобів гігієни. Крім того, населенню надали рятувальні жилети, матраци, подушки, пледи, а також необхідне обладнання, зокрема, надувні човни та мотори. Активна участь волонтерів фонду PIN-UP у рятувальних операціях з евакуації людей та тварин, постраждалих від підтоплення, була також значущою. Завдяки їхній мобільності та професіоналізму, вдалося вчасно допомогти тим, хто цього найбільше потребував.

Гуманітарний проєкт Line-Up: підтримка прифронтових громад

Одним із головних проєктів, який реалізував благодійний фонд Pinup Foundation, є проєкт Line-Up, в рамках якого волонтери доставляють гуманітарну допомогу до міст та сіл в прифронтових областях України.

Завдяки цьому гуманітарному проєкту жителі прифронтових громад отримують:

  • харчові продукти;
  • медикаменти;
  • гігієнічні засоби;
  • необхідне технічне обладнання (генератори, старлінки, акумулятори).

Організація допомоги має величезне значення для місцевих жителів, які переживають важкі часи через війну. Завдяки зусиллям команди Pin-Up прифронтові громади отримують необхідну підтримку, про яку звітують на сторінці фонду https://www.instagram.com/pinup.foundation/ . Вже отримали допомогу жителі с. Курилівка, с. Новоосинове, с. Глушівка, с.Кругляківка, с. Сенькове, с. Синиха, с. Біле, с. Лісна Стінка, м. Слов’янськ, с. Осиново, с. Мимовка, с. Пристін та багато інших населених пунктів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...