Чи існує точка точка Джі на атласі жіночого тіла: відповідь вас вразить

Поділитися новиною

У сфері дослідження жіночої сексуальності існування так званої точки G все ще є спірною темою. З моменту її винаходу, коли у 1950 році відомий вчений Ернст Грефенберг заявив про існування точки максимального задоволення на жіночому тілі, світ поділився на два табори. Одні – намагаються спростувати теорію гінеколога-чоловіка. Інші, йдеться про жінок, вже знайшли її на своєму тілі та отримують фантастичне задоволення від інтиму.

Тож, чи дійсно існує точка g у жінок та як її шукати? Дізналися від експертів компанії “Дюрекс”.

Теорія про ерогенну ділянку та що насправді відчувають жінки

Зона Грефенберга, відома як точка G, знаходиться на передній стінці піхви, на відстані 4-6 см від входу. Цей клаптик тканини трохи відрізняється на дотик – він грубіший і натиск на нього викликає сильні відчуття.

Біологічно, це пронизана кровоносними судинами ділянка, через що вона максимально чутлива. Її стимуляція під час сексу призводить до оргазму. Це у теорії, а як відбувається на практиці?

Деякі жінки підтверджують наявність всередині чутливої ділянки, стимулювання якої під час інтиму викликає дуже сильне збудження. Інші – не відчувають нічого, тому сумніваються, чи взагалі мають цю точку Джі. Хтось продовжує її шукати, хтось складає руки на шляху до гіпер задоволення. Останнє робити не варто ні в якому разі!

Де ховається точка Джі та як її знайти

За гіпотезою дослідників та сексологів, знайти точку g у жінки допоможуть спеціальні рухи пальцями “йди сюди”. Таким чином можна дослідити передню стінку піхви самостійно чи з партнером. Також для пошуку рекомендують використати дорослу іграшку – “кролика”.

Інший спосіб знайти точку Джі – зайнятися сексом в одній із позицій, де під час фрикцій відбувається стимуляція передньої стінки. Найпоширеніші пози – доггі-стайл, вершниця, місіонерська з підкладанням подушки під стегна жінки.

Не забувайте, що всі експерименти у ліжку мають відбуватися безпечно, тож тримайте під рукою ультратонкі безлатексні презервативи RealFeel. Вони дарують природні відчуття з ефектом “шкіра до шкіри”, ніби вас із партнером нічого не розділяє та, звісно, гарантують максимальний захист від небажаних наслідків.

Для додаткової стимуляції під час статевого акту можна вибрати презервативи з крапками та ребрами, що посилюють задоволення від сексу.

Що робити, поки не відшукали гарячу точку

Не засмучуйтесь, якщо пошуки не принесуть свої плоди з першого разу. Варто враховувати, що кожна жінка індивідуальна та має неповторну реакцію на різну стимуляцію. У деяких зносить дах від поцілунків у шию або інші ділянки тіла, що є дуже чутливими.

Тож не бачимо підстав ігнорувати їх під час пестощів та інтиму для досягнення піка насолоди. А точка Джі, якщо її поки не знайдено, може стати приємним бонусом до задоволення у майбутньому.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...