Гадячанка Олена Світлицька поскаржилася на агресивну росіянку у Туреччині, яка штовхнула її доньку

Поділитися новиною

Неприємний інцидент стався після того, як громадянка рф почула українську мову.

Українська акторка, та уродженка міста Гадяч, Олена Світлицька під час відпочинку в Туреччині з двома доньками зіштовхнулася з неадекватною росіянкою.

Історією знаменитість поділилася в Instagram-stories на своїй сторінці. Як розповіла Олена, вони з доньками зайшли до ліфта, куди забігла і громадянка рф. Коли молодша донька акторки Марія хотіла натиснути на кнопку поверху, росіянка різко відштовхнула руку дівчинки та ще й нагрубила Олені.

«Заходимо ми з дітьми до ліфта, куди в останню секунду вривається якась жіночка, назвемо її поки так. Марійка завжди натискає на кнопки ліфта, бо вона дитина і це їй подобається. І ця… не знаю, навіть як її назвати… хапає її за руку і просто швиряє. Я кажу: “А чого ви торкаєтеся мої дитини?”, а вона відповідає: “За дітьми своїми слідкуйте”. Я їй сказала, що кожна людина має право на свободу та недоторканність. Вона доїхала до свого поверху і вилетіла. Ми йдемо скаржитися на рецепцію, бо я такого ставлення до своїх дітей терпіти не буду», – розповіла Світлицька.

Така агресія з боку громадянки РФ сталася після того, як вона почула українську мову. Як розповіла Олена, щойно росіянка почула, що вони з доньками з України, почала кипіти від гніву.

«При чому знаєте, чому вона це зробила? Бо одразу почула українську мову. Вона знервована вже така була. У Віри (старша донька акторки) ще було намисто жовто-блакитне. Боже, як вони нас ненавидять, ви навіть не уявляєте!» – поділилася Світлицька.

Наразі акторка чекає реакції від турецької адміністрації готелю, куди вона вже поскаржилася на поведінку неадекватної жінки з росії.

Фото зі сторінки Інстаграм Олени Світлицької

LIVE OFFLINE
track image
Loading...