Чоловічі кросівки для міста — зручне, красиве та стильне взуття на кожен день

Поділитися новиною

Кросівки, які спочатку призначалися для спортсменів, сьогодні вважаються універсальним взуттям, а деякі з них навіть йдуть в авангарді модних тенденцій. Жіночі та чоловічі кросівки для міста в Україні користуються особливою популярністю, оскільки вони дуже зручні та забезпечують достатню підтримку стопи — це ідеальне рішення для повсякденного носіння.

Переваги чоловічих моделей кросівок для міста

Кросівки для чоловіків, які можна носити в місті на кожен день, є зручним та практичним взуттям, проте чоловіки вибирають для себе пару таких кросівок з різних причин.

  1. Широкий асортимент моделей — різноманітність моделей для носіння в місті, дозволяє вибрати кросівки, які максимально відповідають індивідуальному стилю чоловіка і відповідають модним тенденціям.
  2. Практичність — кросівки для носіння в місті зазвичай виготовлені з міцних матеріалів, стійкі до зносу, характеризуються наявністю водонепроникних властивостей та гарною вентиляцією.
  3. Універсальні чоловічі кросівки для міста ідеально підходять для різних ситуацій і відмінно поєднуються з одягом різних стилів.
  4. Комфорт для ніг — кросівки для міста забезпечують хорошу амортизацію та ефективну підтримку для ніг, що особливо важливо для чоловіків, які більшу частину часу проводять на ногах.
  5. Спортивний стиль, який дуже подобається чоловікам, можуть ефектно підкреслити з допомогою кросівок.

Зручні, стильні, універсальні та практичні кросівки для міста є найкращим вибором для чоловіків, незалежно від віку.

Де в Україні чоловіки можуть купити кросівки для міста?

Компанія Terra Incognita пропонує кросівки для чоловіків, які призначені для щоденного носіння у місті. У нашому магазині ви знайдете стильні чоловічі кросівки для міста. Ціна різних моделей залежить від бренду виробника та матеріалів — нейлон, нубук, шкіра, текстиль, гума, полімер, замша, поліуретан та поліестер, з яких вони виготовлені. Ми пропонуємо до покупки утеплені та неутеплені моделі чоловічих кросівок для різного використання:

  • на кожен день;
  • для бігу;
  • для мультиспорту;
  • для трейлового бігу;
  • для альпінізму;
  • для водного спорту;
  • для трекінгу/хайкінгу;
  • для військових.

Від технологій, які використовуються для виготовлення чоловічих кросівок, залежить їхня якість, тривалість їх експлуатації та функціональні властивості.

Технології для виготовлення чоловічих кросівок для міста

eVent

Це технологія, що надає матеріалам «дихаючі» властивості, що перешкоджає перегріву ноги людини всередині кросівок.

Gore-Tex

Матеріали, покриті за допомогою технології Gore-Tex, не пропускають воду/вологу, але залишаються дихаючими.

Michelin

Конструкція чоловічих кросівок для міста включає гумові елементи високого класу, стійкі до стирання на будь-яких поверхнях і забезпечують з ними краще зчеплення за рахунок застосування технології Michelin.

Pomoca

Це технологія використання спеціальної гуми, що також забезпечує високий ступінь адгезії на мокрій/сухій поверхні та стійкість до стирання.

PrimaLoft

За допомогою цієї технології, що використовує синтетичні матеріали, що зберігають тепло та комфорт ніг у холодні дні, обумовлені ефективні властивості теплоізоляції кросівок,

Thinsulate

Це ще одна технологія теплоізоляції, яка використовується при виготовленні кросівках, яка не обтяжує кросівки та надає їм теплоізоляційних властивостей.

Pertex

Легкість і міцність чоловічих кросівок для міста, як і водовідштовхувальні властивості забезпечує наявність даної технології.

Water Stopper Membrane

Якщо ваші кросівки виготовлені за технологією Water Stopper Membrane, схожою на Gore-Tex, ваші ноги будуть надійно захищені від води, вологи та вогкості.

Thermolite

Утеплювач у кросівках, створений за рахунок цієї технології, збереже ноги чоловіка в теплі за дуже холодної та сирої погоди.

Vibram

За цією технологією виготовляються підошви кросівок підошви кросівок з високими амортизаційними властивостями, забезпечуючи хорошу їх стійкість на різних поверхнях.

З доставкою по Україні купити чоловічі кросівки для міста в Києві недорого пропонує інтернет-магазин Terra Incognita. У нас ви знайдете кросівки будь-яких розмірів та дизайну для роботи, прогулянок та тренувань в умовах міста.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...